reklama
E
Ewcia81
Gość
E
Ewcia81
Gość
spoko,,leceCześć laseczki
Ewciu zapraszam..... pogadamy .....np. o przepiasach kulinarnych....
Miłego wieczorku![]()
dzikei ja tez sie ciesze:-)Beatko- ciesz sie swoim mezczyzna na maxa. A my Ci wszytskie kibicujemy na maxa. Dobrze ze Oskarek ma sie juz ok...
Ewcia- witaj kochana, fajnie ze juz wrocilas....
Dzien mis ie niemiło zaczął,,ale musi sie miłos kończyc,hehe
Odkurzacz sie zepsul,ale dalam rade,połączyłam kabelki drutem i jakos zadziałał,dopoki m nie wroci bede tak odkurzała,,zdolnia jestem nie,,hehe
pobiłam miske,,,komp mi nie dizałał,postukalam,pokrzyczalam i zadzialał,,zaczełam tam wkrecac wykrecac,,i poskutkowąło,,co mnie bardzo cieszy,,,,
wylalam kawe,,Matus zaczyna cos chorowac
leZy pod kocem ,zmarzniety,dąlam mu syrop,,z nochala mu leci,,achhh
E
Ewcia81
Gość
acha wkurwi.....mnie z bylej pracy,bo dostalam wczoraj od nich pita za 13 nastke,a ja juz dwa tyg temu złozylam pity do US i teraz mus od nowa,,albo korekt,,mam nadzieje,ze sie nie przyczepia,,
ide poprawiac pita id rukowac,,,
chyba sobie sete mus walnac na uspokojenieeee;-)
ide poprawiac pita id rukowac,,,
chyba sobie sete mus walnac na uspokojenieeee;-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Ewcia, do dużo spokoju na reszte dnia Ci życzę, a że jesteś pewnie w bojowym nastroju, to bez kija nie podchodź ??? :-)
:-)

i wszystkiego najlepszego z okazji naszego Świeta, słoneczka, radosci i przyjemności oraz ................. II kreseczek
E
Ewcia81
Gość
dziekujemyyEwcia, do dużo spokoju na reszte dnia Ci życzę, a że jesteś pewnie w bojowym nastroju, to bez kija nie podchodź ??? :-):-)
i wszystkiego najlepszego z okazji naszego Świeta, słoneczka, radosci i przyjemności oraz ................. II kreseczek
nie,,no az tak to nie jest... komp działa juz,,odkurzac umiem zrobic by chodzil przez chwilke,,,a pita juz zrobilam,,tlyko ciekawe jak bedzie w ZUSie w pon,,tam zapenw mnie zdraznia
juz mi lepiejjj
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!
A ja tylko na chwilkę:
Wszystkim Wam życzę miłego, kwiecistego i słodkiego dnia z okazji naszego święta.
Beatko! ;-):-)
A ja tylko na chwilkę:
Wszystkim Wam życzę miłego, kwiecistego i słodkiego dnia z okazji naszego święta.
Beatko! ;-):-)

E
Ewcia81
Gość
no i tutaj pusteki sa......
a ja chlodze piffko,z okazji dnia kobiet sama sobie wypije,,,,
a ja chlodze piffko,z okazji dnia kobiet sama sobie wypije,,,,

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam ponownie !!! :-)
nie dało rady wcześniej, Kacper ma teraz tyle energi,że muszą mu organizować popołudnia bo inaczej wchodzi na głowę
i wieczór dzisiaj też jest jego, jak rzadko, zawsze idzie spać o 20.15, a dzisiaj poszedł ale właśnie stwierdził,że chce siku i kupe i siedzi właśnie na nocniku ale nic nie idzie, więc pewnie chciał oglądać film 
ale tato sie zdenerwował i posadził tyłem do telewizorka i zobaczymy jak długo będzie to teraz szło, 
Ewcia i pozostałe staraczki, przyjemnego wieczorka

nie dało rady wcześniej, Kacper ma teraz tyle energi,że muszą mu organizować popołudnia bo inaczej wchodzi na głowę

Ewcia i pozostałe staraczki, przyjemnego wieczorka

reklama
E
Ewcia81
Gość
jarzebinko tobie tez milego i przyjemnego wieczorku...