reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
witam poniedziałkowo!!! :tak::-)
wczoraj już mi brakło czasu na BB, do południa mąż pojechał na wycieczkę motorem, a ja siedziałam z małym, potem przygotowania do obiadu, bo miałam zaproszonych znajomych na obiad z podwieczorkiem, więc trochę zeszło, a po gościach to już dobranocka, kąpanie i usypianie małego, a wieczorem to poprostu już mi się nic nie chciało :blink::blink:
ale dzisiaj jestem już od rana, i witam serdecznie, i bardzo słonecznie :tak::-D:tak: miłego dnia

czesc wam..

Możemy pomóc!!!
Acha dziewczyny mozemy pomóc naszym dzieciom, przez fundacje,,zbierają rzeczy na aukcje Allegro,,bo mało maja,,może coś macie niepotrzebnego w domu,,ksiązki,rzeczy,gry,komiksy,misie,,dosłowni e wsyztsko co sie da wystawic,,to dla dzieci,,,ja zbierma dużą paczke i wysyłam im na własny koszt...ale to około 10zł,,a im moga sie pięniązki z aukcji bardzo przydać...

Szukać w szafach coś,,albo w półkach,,albo licytować...mozemy pomóc

witajj
a u mnie piekna wiosnaaaaaaaaa

a u mnie też wiosna - była wczoraj i jest dzisiaj, super, tylko w pracy do 15.00, ale dzisiaj mam pare spraw służbowych do pozałatwiania w głównym gmachu, więc sie przejdę na spacerek, krótki bo krótki ale zawsze coś i na świeżym powietrzu :tak::-D:tak:
Ewcia, jak pociecha, już lepiej ???

pozdrawiam i życzę miłego dnia :tak::-);-)

reklama
Dzien dobry...
Ja nie poszlam do pracy,,synek ma goraczke,znowu:-(i zadzwonilam ze nie przyjde,a jade znowu dzisiaj do lekarza,,,niech da mi zwolnienie,bo ja nie wiem co mu jest i ta goraczka,moze trzydniowka,a codziennie do lekarza musze gonic,,,a moze do konnca tyg mi da,,ale bys iew pracy zraznili,,ale co tam dziecko najwazniejsze.

jarzebinko dalej gorackzuje,,nod zisiaj p dluzsze zwolnienie czas sie wybrac,,bo nie bede codziennie do lekarza biegala...:no:

Do góry