reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dzień doberek !!! 

ja miałam wczoraj ostatnie zajęcia z teorii, teraz test wewnętrzny i mam nadzieję od przyszłego tygodnia zaczynam jazdy .......... hurrrrrrrra

miłego dnia życzę
choć dzisiaj to chyba nie będzie już taki słoneczny

ja miałam wczoraj ostatnie zajęcia z teorii, teraz test wewnętrzny i mam nadzieję od przyszłego tygodnia zaczynam jazdy .......... hurrrrrrrra

miłego dnia życzę

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Beatko, a na kiedy termin @, może warto poczekać ???? 
a ja właśnie siedzę przed kompem i ćwiczę pytania testowe - egzaminacyjne, 10 testów jestem wstanie zrobć na jednym posiedzeniu, bo potem juz mi sie wszystko miesza szczególnie krzyżówki

a ja właśnie siedzę przed kompem i ćwiczę pytania testowe - egzaminacyjne, 10 testów jestem wstanie zrobć na jednym posiedzeniu, bo potem juz mi sie wszystko miesza szczególnie krzyżówki

Medio
Fanka BB :)
Jarzebinko ja nie wytrzymalalm i zatestowalam, no II sie pojawily!Beatko, a na kiedy termin @, może warto poczekać ????
a ja właśnie siedzę przed kompem i ćwiczę pytania testowe - egzaminacyjne, 10 testów jestem wstanie zrobć na jednym posiedzeniu, bo potem juz mi sie wszystko miesza szczególnie krzyżówki![]()

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
chyba sie pogubiłam !!!!! 
Medio gratulacje sukcesu II kreseczek

Beatka, ja w poniedziałek mam już pierwszą jazdę !!! ;-):-);-)
a napisz mi jeszcze jaka jest u Ciebie pogoda, bo to blisko Sopotu, a właśnie na weekend mój mąż zrobił mi niepodzianke i jedziemy do Sopotu, dziecko już sprzedane do dziadków więc .... jedziemy

Medio gratulacje sukcesu II kreseczek

Beatka, ja w poniedziałek mam już pierwszą jazdę !!! ;-):-);-)
a napisz mi jeszcze jaka jest u Ciebie pogoda, bo to blisko Sopotu, a właśnie na weekend mój mąż zrobił mi niepodzianke i jedziemy do Sopotu, dziecko już sprzedane do dziadków więc .... jedziemy
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Medio Gratuluje 2-kreseczek:-):-):-)
reklama