reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

o ciepełko, ciepełko :tak: każde popołudnie z małym spedzamy nad wodą, sami niestety, bo tatus pracuje ten tydzien do 18.00:tak: a jutro idziemy do przedszkola będzie spotkanie organizacyjne i podpisanie umowy :tak::-D co kolwiek to znaczy :-D:tak::laugh2: a jak ostatnio brałam folik to mąż sie pytał czy napewno zaczynamy starania, bo zakup chatki, kredyt czy sobie poradzimy ? więc nadal łykam i zaczynamy po @ która planowo koło 10 sie zjawi i potem do dzieła ........

reklama
hej dziewczyny,niebyło mnia pare dni bo byłam w górach na wypoczynku kilkudniowym:)) tak bym chciała zeby cos wyszło w tym miesiacu:)ale staram sie nie nakręcać,mam nadzieje,ze w koncu uda nam sie,a co u Was??

hej dziewczyny, faktycznie pustawo tutaj.Co u Was? U mnie narazie nic niewiado,o,góry i odpoczynek nieprzyczyniły się. My narazie wstrzymujemy sie ze starankami (( no chyba ze w tym miesiacu udało sie bo staranka były w tym cyklu i to dość intensywne,okres za 6 dni wypada,temp.od niedawna 37,4! Może udało sie:) bardzo bym się cieszyła:) Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry