reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc Dziewczyny!

dolaczam do grona starajacych sie - my z mezem staramy sie od 2 miesiecy. Wlasnie zrobilam test - przed dniem spodziewanej@ i wyszedl negatywny. Pewosc dopiero w poniedzialek, ale jakos w to nie wierze zeby sie udalo. Czemu to tyle trwa??? I te pytania znajomyc - "jak to nie pijesz alkoholu - a moze jestes w ciazy!" albo rodzin tak mnie wkurzaja i zasmucaja, bo ja nie wiem i boje sie ze nie jestem w ciazy! a i tak nie potrafie nie myslec i skupic sie na czyms innym. Ciezko!!! A moja siostra zaszla za pierwszym razem! i kolezanka, ktora w sumie za bardzo nie chciala zajc, tez za piwerwszym razem! buuu. I jeszcze do tego chodze co tydzien na obiady z kolezanka w zaawansowanej - a u mnie nic! Wiem, wiem, jeszcze krotko probuje - ale chce juz od ponad 3 lat! Tylko oczywiscie najpierw praca, potem egzaminy, potem slub itp. A teraz sobie mysle, ze trzeba bylo sobie odpuscic i nie czekac tak dlugo i nie odkladac! I po co mi ta dobra praca?
W poniedzialek dam znac na pewno :-(
Zycze powodzenia!

reklama
Angie, i ja Ci życzę powodzenia. :tak: Póki nie ma @, to nie wszystko stracone :tak:
2 m-ce, to jeszcze króciutko w staraniach, ja się staram 2,5 roku...:-(
Niestety tak zazwyczaj jest, że jak się czegoś bardzo pragnie, to czekamy, i czekamy...:-( Dobra praca, na pewno się przyda, żeby jak już przyjdzie dzidzia :tak:
Teraz na spokojnie się starajcie, mam nadzieję, że nie będziesz musiała tyle czekać co ja i fasolka szybko wskoczy do Twojego brzuszka:tak:
Nie denerwuj się i na spokojnie :tak:

Witam Angie!!! Nie załamuj sie wszystkie na to czekamy .......ja staram sie juz pnad 2 latka i tez nic :-(....Musimy byc Wszystkie dobrej mysli!!!

Kiniu - pewnie masz racje, że wszyscy jeszcze na wakacjach......ja równiez juz siedze jak na szpilkach bo 18 września lecę do Polski na 2 tyg :-) odliczam juz dni!!!

Kasiula, to załóż suwaczek:evil:;-) odliczający dni;-)
A Ty gdzie się podziewasz? Też zniknęłaś z Naszego wątku:-(
Esch, gdzie jesteś? Nie zostawiaj mnie kochana:-( Chyba, że dla dzidzi:tak:

Witam
Jestem nowa na tym forum. Staram sie z ukochanym 4 cykl, niestety tym razem chyba jeszce nie wyszło, mam 26 dc i beta-HCG: <1,00 mIU/ml,, ach no cóz pozostaje czekać do wrednej @

Kiniu ja nigdzie nie zniknęłam poprostu ostatniego czasu nie bardzo było się w czym udzielac :)...suwaczek owszem założe tylko jeszcze nie teraz najpierw musze dojsc do ładu z obliczeniami bo ostatnio mam strasznie niergularnie @ wiec nawet nie wiem co ile wredota przychodzi:/

Bieedroneczko Witamy!!!! No i powodzenia !!!!:)

biedroneczko, na pewno będzie Ci łatwiej, jak będzie monitorowany cykl:tak: Ja pewnie też w przyszłym miesiącu pójdę na obserwacje;-):tak:
kasiula, ja też mam nieregularne cykle, ale suwaczek wstawiłam. Jeżeli idzie nie tak jak powinien, to poprawiam:tak: Jak to nie było w czym się udzielać...może i masz rację:-(, ale mam nadzieję, że to się zmieni. Jak dziewczyny zobaczą, że wątek żyje, to będą przychodzić:tak::-D
esch, gdzie jesteś?:-(

reklama
Kiniu pomocy!!!!! cholipka zrobiłam sobie ten suwaczek,ale nie mam pojecią co dalej bo nie wiem o jaki fragment kodu chodzi. próbowałam coś tam kopiowac,ale pozniej nie mogę wkleic.Proszę podpowiedz co mam robic!!!

Do góry