reklama

a moze zdjecia kacikow naszych Malenstw

reklama
Moja dzidzia jeszcze nie ma kącika... będzie kompletny po porodzie. Teściowa i babcia zrobiły śliczną kolebkę (ale nie chcą dać przed urodzeniem) i na pewno się pochwalę, narazie nie ma czym, zresztą ten kącik bedzie malutki- komoda i kołyska a nad nią lampka :) ale jak tylko będę miała zdjęcie to umieszczę :)
pozdrowionka

Kącik naszego maleństwa też czeka na dokończenie. Wymalujemy mu na ścianach jakies zwierzaczki. Może jakąś półeczkę zrobimy. Nawet mam już dwa niego ślicznego misia i zyrafkę z pozytywką

Witam, my z mezem powoli szykujemy pokoik dla synka,moze troche szybko ale jakos chce przed swietami miec wszystko przygotowane :) Chcielismy troche rozweselic pokoik i przedstawiam Wam wyniki ponizej,
pozdrawiam serdecznie

Monika, super pokoik :) Ślicznie to urządziliście :)

My też już mamy gotowy pokoik, wkleję fotki niebawe, bardzo podobnie, też mamy pasek i naklejki :) :)

Żeby nasze smyki wiedziały jak my na nie czekamy, nie? pozdrawiam:)

Teraz ja się chwalę pokojem naszego Bartka ;)

ściana na przeciwko łóżeczka:
im0001127hy.jpg

mebelki małego
im0001149lv.jpg

miejsce, w którym będzie stało łóżeczko (na razie jest tam zapakowana torba do szpitala, przewijak i fotelik samochodowy)
im0001159ax.jpg

a nad samym łóżeczkiem wisi aniołek Bartka kupiony gdy już bylam w ciąży ale jeszcze o niej nie wiedziałam- kupiłam tchnięta impulsem i nadzieją
im0001177pl.jpg

Wzorki na pasku naswietlają się w ciągu dnia i w ciemności świecą :) mam nadzieję, że Bartkowi się sposoba pokoik ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry