Małagosiunia21
Witam
Dzięki Reniferku bo ja już pomysłów nie mam:-( To w aptece tą maść bez recepty można kupić?? normalnie szlak mnie już trafia...
I zdrówka dla Twojej dzidzi:-)
I zdrówka dla Twojej dzidzi:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monisiu ja się obawiam że to żadna ciemnieniucha nie jest tylko skaza łojotokowa:-( Bo ciemieniucha u malutkich dzieci bez problemu można wyleczyć właśnie oliwką ale u nas po smarowaniu oliwką i wyczesywaniu było jeszcze gorzej.... Wyczytałam że jak dziecko ma właśnie łojotokowe zapalenie skóry to nie powinno się tego wyczesywać bo jeszcze bardziej się podrażnia skórę i jest tego coraz więcej:-( A ja mu 2 czasem 3 razy dziennie wyczesywałam:-( Teraz używamy optiderm i byłam bardzo zadowolona przez 2 tygodnie główka super śliczna gładziutka a ostatnio po kąpilei strasznie się znów zaczęła łuszczyć... To moje utrapienie poprostu....U nas ciemieniuch zeszła po jednej akcji z oliwką
nasmarowałam pół godziny przed kąpielą,
odczekałam chwile, wyczesałam, wykąpałam
i główka czysta ... narazie nie wróciła ...
Malagosiunia my mamy "Olejuszke" ze Skarb Matki i po kilku zastosowaniach ciemieniucha ustapila:-):-):-)...i nie wrocila:-):-):-)
Link do "Olejuszki"
Olejek na ciemieniuszk

jest wydajne, bardzo ładnie wygładza i natłuszcza i mojego szkraba absolutnie nie uczula ( w przeciwieństwie np. do kremów Hippa
)