Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Ale też szybko się uspokoił. Po szczepieniu nie występuje goraczka, ani rozdrażnienie. Natomiast ślad po szczepionce może się paprać nawet do 3 miesięcy. Oczywiscie może się i po 3-4 tyg zagoić i wtedy po 4 (6?) tyg. można robić kolejne szczepienie wg kalendarza szczepień. Pamiętam że Hani długo sie paprało, sączyło, nie można było tego moczyć i dopiero jak strupek się zrobił to miała kolejne szczepienie wg kalendarza szczepień. W każdym razie miała szczepienia opóźnione o 5 tygodni.Ptasiorku czytałam kiedyś Twoje rady na innym forum o tym jak pielęgnujesz buzię córci,mogłabyć poradzić czym i jak, i jak często przemywasz buzię małej? dzięki!
w punktach chyba bedzie mi łatwiej opisać. Jest to patent naszej pediatry, babki starszej daty.dziewczyny mam problem. moja córcia strasznie się ślini i wpycha sobie łapki do buzi. później robią jej się krostki wokół usteczek i ma zaczerwienioną skórę. jak się pozbyć tych krostek? może któraś was miała podobny problem.