Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Też w leżaczku bardzo sprawnie to idzie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, ale podobno taka ilość powinna wystarczyć i zastąpić jeden posiłek.
moja jak zje ten sloiczek i popije cyckiem, to czasem na 4 godzinki jej wystarczy!!!

!
!
Ale Paula do tej pory byla tylko na cycku a moze te dzieci, ktore jedza inne posilki poradza sobie i z chrupkami...
I nie chodzi o smak, ale o sposob podania- za nic nie chce pic z butelki. Zamiast ssac bawi sie smoczkiem i traktuje go jak gryzaczek
Wczoraj zalozylam smoczek nr 2, dzis 3, ale bez roznicy. Z lyzeczki je, ale co to za jedzenie:-( . Zjadla ok. 50-60 ml (nie wiem ile wsiaknelo w sliniaczek) a 10 min. pozniej oproznila cyca. W ten sposob to ja bede miesiac odstawiac
dlatego daje jej wtedy jakis kubeczek plastikowy albo lyzeczke do zabawy i jest szczesliwa :-)
moze musisz mala troche przeglodzic i wtedy zje? to troche ekstremalne rozwiazanie, ale moja Nina tylko jak byla wsciekle glodna, to potrafila zjesc z butli. no i nigdy ode mnie, wiec moze niech maz sprobuje jej podac butle