Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i wielka szkoda. A wiesz u nas w rodzinie nikt nie jest na nic uczulony
. Byłam u kolejnej Pani alergolog i powiedziała że na pewno Kubula z tego wyrośnie-bo na ciałku ma bardzo mało krostek jedynie buźka. Dostaje Zyrtek od kilku dni i na razie jest ok. Niestety narazie przeważają Bebilon i kaszka ryżowa (bobo vity), daję też brzoskiwniową, bananową lub morelową bobo-vity. A z "normalnego" jedzonka u nas też odpadło jabłko-strasznie boli Kubę brzuch po nim. Daję brzoskwinie, gruszki williamsa. Z obiadów zdał egzamin indyk (gerber ma) i na szczęście dynia z ziemniakiem. U nas przeszło też "puree jarzynowe z indykiem"- Hipp (tam jest indyk, kukurydza, ziemniak) ja do tego puree dodaję jeszcze trochę samego indyka (gerbera), bo przeciez ta moja chudzina padnie niedługo na samym mleku. I sliwki są OK ale to ile mogę ich podać-tyle co kot napłakał. I to tyle-masakra żywieniowa;-). Ale uparłam się i daję czasem marchew mimo uczulenia-nie wiem czy robię dobrze czy źle. Wczoraj np. dałam taką "zupka jarzynowa-krem" Hipp (w składzie marchew, kalafior, groszek zielony, ziemniak)-odpukać jest OK. Jesli u Was marchew nie uczula bardzo to może też co trzeci dzień podaj coś co ma ją w składzie-to zawsze jest kilka procent tej marchwi zaledwie. No bo te nasze dzieciaczki nie będą rosły:-(. A jak u Was banan? U nas niby nie wysypało, ale chyba bolał brzuch
. Ogólnie to Kuba tak: Rano mleko (oj mało wypija tak 100ml), w południe kaszka owocowa gęstsza (tak ok 210 ml), potem brzoskwinka lub gruszka (mały słoiczek- ok 80 ml) ok 14 "obiad" to jak już coś znanego to słoiczek 125ml a nowości to połowę tego i potem tylko mleko, a przed snem big butla;-) czyli 210 mleka "okraszone" kleikiem ryżowym 3-4 miarki.
. I bądź człowieku mądry.
.
NIECH WRESZCIE BEDA SWIEZE, BEZPIECZNE WARZYWA, Z KTORYCH SAMA UGOTUJE ZUPE, BO OSZALEJE!!!
Olek nie miał dziś żadnych plamek, ale to daletego, że pilnuje by nie chapnąć coś mlecznego....