Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak samo spi Antośu nas mala tez wedruje po lozeczku - a najlepiej spac dokladnie odewrotnie niz ja klade ... nawet zmienilam jej strony do spania bo myslalam ze woli druga - ale to nic nie pomoglo ... jak sie budze w nocy wtedy ide na obchod do dzieci ... mala zawsze prawie spi na kolderce w nogach a maly albo tez odkryty albo na podlodze ... ja to mam ubaw z dziecmi ... na szczescie zbliza sie lato duzymi krokami i bedzie przynajmniej cieplej

kladziemy ja do lozka dosjatej smoka cos pomarudzi przyjmie swoja pozycje do spania i sciska kolderke i spi. No i super tylko pozniej jest nieciekawie.
psikam jej tamtum verde ale to nic nie daje bo co noc sa wrzaski
Maks jeszcze lubi pozycje pol na pol hehehhe nogi i pupa na ziemi a druga polowa na lozku.
I przesuwanie go na miejsxce nic nie daje bo jak sie w nocy obudze i ide zobaczyc do niego to albo spi w poprzek albo jeszcze inaczej. 

) ale nie obchodzi mnie to bo w końcu to moje dziecko i ja uważam że i tak za długo zwlekałam z odstawieniem butelki.