Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oj biedna Igunia i rodzice.
Myśmy byli teraz w Pl i teściowa się ogromnie zdziwiła,że mały przesypia całe noce a już na roczku jak u niej spaliśmy to przesypiał.Jakaś zakręcona chyba.
Asiun mam nadzieje ze to chwilowe i dzisiaj Igunia bedzie dobrze spała:-)
Vici dzisiaj rano o 8 obudziła mnie telefonem tesciowa wielce zdziwiona ze tak długo spimy;-)
Ja tak samo nie ręczę za siebie jak ktoś by mnie raczył obudzić telefonem o 8 rano czy jak to ostatnio mój znajomy mi pisze sms_y o 6 rano.Na szczęście ich nie słysze bo mam wyłączone dzwonki w tel.
Wieczorem nie chciała jeść i widać było, że coś jest nie tak ale temperatury nie miała. Dałam jej syropek Ibufen ale skubana momentalnie zwymiotowała więc dałam jej czopek z paracetamolem i chyba pomogło na jakiś czas bo zasnęła szybciutko.
Potem jednak dalej budziła się z płaczem. W końcu dałam jej jeść, bo skoro wieczorem nie jadła to mogła być głodna i potem już było ok.
Potem czyli od trzeciej a o 5.30 zadzwonił mój budzik.
Asiun znam ten bol jeszcze nie dawno u nas byly takie noce i do tej pory nie wiem czy to byly zeby, jakies koszmare bole.
Naszczescie przeszlo samo tfu tfu pfuuu i mam nadzieje ze nie wroci. Wiem ze latwo sie gada ale trzymaj sie