Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas też tragedia. W nocy się co prawda budzi tylko ze 3-4 razy ale za to usypianie to koszmar. Drze się tak przeraźliwie i histerycznie od 0,5 do 1,5godz. Wczoraj już się złamałam - przytuliłam ją i usnęła w 3 minuty.
Ja już mam poważne wątpliwości, czy to chodzi o to, ze ona wymusza. Może ona ma jakiś problem i to jest poważniejsza sprawa.
Kiedyś jak ją usypiałam to się buntowała z każdą nocą coraz mniej. A teraz, pomino, że ją przetrzymuję i nigdy do wczoraj sie nie złamałam, jest coraz gorzej.
Już się zaczynam martwić, czy ona nie ma jakiś lęków. Bo na widok łózeczka zaczyna się histeria i to po tym, jak mi powiedziała, że chce spać. Nigdy czegoś takiego nie było
Igunia może musi czuć twoją obecność pzry zasypianiu nieraz tak jest.Jak ją kładziesz to zostań w pokoju ale nic jej nie rób i nie dotykaj może to pomoże.
Ten sposób podpowiada niania z tv i dobrze go pamiętam bo w Pl u teściowej zawsze muszę z małym siedzieć aż zaśnie.Jak śpimy u mojej mamy to nie,ale może pamięta pokój u mojej mamy bo po porodzie 2 miesiące tam bylismy.Asiun tylko pamiętaj nie dotykaj jej tylko siedź w pokoju.