• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Joaśka - trzymaj się;-);-);-).

U nas też tragedia. W nocy się co prawda budzi tylko ze 3-4 razy ale za to usypianie to koszmar. Drze się tak przeraźliwie i histerycznie od 0,5 do 1,5godz. Wczoraj już się złamałam - przytuliłam ją i usnęła w 3 minuty.

Ja już mam poważne wątpliwości, czy to chodzi o to, ze ona wymusza. Może ona ma jakiś problem i to jest poważniejsza sprawa:confused::confused:.

Kiedyś jak ją usypiałam to się buntowała z każdą nocą coraz mniej. A teraz, pomino, że ją przetrzymuję i nigdy do wczoraj sie nie złamałam, jest coraz gorzej:baffled:.

Już się zaczynam martwić, czy ona nie ma jakiś lęków. Bo na widok łózeczka zaczyna się histeria i to po tym, jak mi powiedziała, że chce spać. Nigdy czegoś takiego nie było:no::no::no:

Joaśka życzę aby Jagódka szybko polubiła ten fakt ze Ty znów chodzisz do pracy.

Asiun to masz nieciekawe usypianie.Może to jest fakt że Ingunia ma jakieś lekki nocne i sie tak budzi z krzykiem i histerią

Rybcia - ona się nie budzi z krzykiem tylko ona zasypia z krzykiem a dokładniej nie chce czy nie może zasnąć i się drze.

W nocy budzi się z kwękaniem i wystarczy ją pogłaskać po główce i usypie od razu.

Igunia może musi czuć twoją obecność pzry zasypianiu nieraz tak jest.Jak ją kładziesz to zostań w pokoju ale nic jej nie rób i nie dotykaj może to pomoże.

Ten sposób podpowiada niania z tv i dobrze go pamiętam bo w Pl u teściowej zawsze muszę z małym siedzieć aż zaśnie.Jak śpimy u mojej mamy to nie,ale może pamięta pokój u mojej mamy bo po porodzie 2 miesiące tam bylismy.Asiun tylko pamiętaj nie dotykaj jej tylko siedź w pokoju.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry