reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie ....

Asiun ja tez sądze ze jezeli to trwa chwilę usypianie z reka to po co to zmieniać? jest oki, gorzej jakbyście musieli ja nosic długo na rekach.

reklama
Asiun - jak ja Cię kobieto rozumiem.
U nas tez "magic hand" działa ;p

Tyle, że ja jeszcze liczę na żłobek, że mi ją tam wyprostują. Albo się poddadzą ;p

A moja Dominika postanowiła wczoraj nie robić sobie w dzień drzemki,
Poszła spać dopiero na wieczór o 21 i spała całą noc bardzo ładnie bez pobudki
I dziś rano mnie obudziła o 9:05
Ciekawa jestem jak to będzie dziś z tą drzemką popołudniową.

Asiun a jesli u Ciebie jest z tym zasypianiem przy tatusiu takie krótkie to ja bym na razie nie męczyła Inguni aby się nauczyła sama zasypiać.

A my jestesmy na wakacjach u babci no i mamy maly problem z zasypianiem :-(
Maja tu spi w kojcu i chyba jej to nie pasi, bo tak walczy zeby w nim nie lezec ze wije sie jak waz :-(No ale ja sie nie daje rodzice narazie nic nie mowia. Ja im wytylumaczylam co i jak. Byli swiadkiem jak Maja zasypiala ze 3-4 razy bez zadnego placzu i krzyku i sie nie wtracaja :-D

Woloszki to spoko ze Dziadkowi to wytzrymują, moi to nie moga par-trzec jak antoś sie skrzywi:-D od razu reaguja:tak:
a na długo wyjechaliście na wakacje??? czy bedziecie w domku na urodziny Maksika?

NIe maja wyjscia musza jakos to wytrzymac, widza ze to dalo efekty wiec nie wtracaja sie, chodz pewnie im sie serce kraje. :tak::tak:
Raczej nie wrocimy na urodzinki Maksika tu pewnie zrobimy. W Warszawie pojawimy sie na badaniu okulistycznym Maksia, najprawdopodobnie 23 lipca.

woloszki wytrwalosci z zasypianiem corci w nowym lozeczku ... moja kamilka tez nie przepada za kojcem ale juz chyba zrozumilala ze nie ma innego wyjscia ...

a jezeli chodzi o drzemki w ciagu dnia to kamilka ma ciagle dwie i nie zapowiada sie zeby to sie mialo zmienic ... nie wyobrazam sobie jej humorku gdyby wcale nie spalka za dnia;
rybcia a wiec juz chyba kolejny etap za wami :)

reklama
Do góry