reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
A moja Dominika postanowiła wczoraj nie robić sobie w dzień drzemki,
Poszła spać dopiero na wieczór o 21 i spała całą noc bardzo ładnie bez pobudki
I dziś rano mnie obudziła o 9:05
Ciekawa jestem jak to będzie dziś z tą drzemką popołudniową.
Asiun a jesli u Ciebie jest z tym zasypianiem przy tatusiu takie krótkie to ja bym na razie nie męczyła Inguni aby się nauczyła sama zasypiać.
Poszła spać dopiero na wieczór o 21 i spała całą noc bardzo ładnie bez pobudki
I dziś rano mnie obudziła o 9:05
Ciekawa jestem jak to będzie dziś z tą drzemką popołudniową.
Asiun a jesli u Ciebie jest z tym zasypianiem przy tatusiu takie krótkie to ja bym na razie nie męczyła Inguni aby się nauczyła sama zasypiać.
A my jestesmy na wakacjach u babci no i mamy maly problem z zasypianiem :-(
Maja tu spi w kojcu i chyba jej to nie pasi, bo tak walczy zeby w nim nie lezec ze wije sie jak waz :-(No ale ja sie nie daje rodzice narazie nic nie mowia. Ja im wytylumaczylam co i jak. Byli swiadkiem jak Maja zasypiala ze 3-4 razy bez zadnego placzu i krzyku i sie nie wtracaja
Maja tu spi w kojcu i chyba jej to nie pasi, bo tak walczy zeby w nim nie lezec ze wije sie jak waz :-(No ale ja sie nie daje rodzice narazie nic nie mowia. Ja im wytylumaczylam co i jak. Byli swiadkiem jak Maja zasypiala ze 3-4 razy bez zadnego placzu i krzyku i sie nie wtracaja

NIe maja wyjscia musza jakos to wytrzymac, widza ze to dalo efekty wiec nie wtracaja sie, chodz pewnie im sie serce kraje. 

Raczej nie wrocimy na urodzinki Maksika tu pewnie zrobimy. W Warszawie pojawimy sie na badaniu okulistycznym Maksia, najprawdopodobnie 23 lipca.

Raczej nie wrocimy na urodzinki Maksika tu pewnie zrobimy. W Warszawie pojawimy sie na badaniu okulistycznym Maksia, najprawdopodobnie 23 lipca.
woloszki wytrwalosci z zasypianiem corci w nowym lozeczku ... moja kamilka tez nie przepada za kojcem ale juz chyba zrozumilala ze nie ma innego wyjscia ...
a jezeli chodzi o drzemki w ciagu dnia to kamilka ma ciagle dwie i nie zapowiada sie zeby to sie mialo zmienic ... nie wyobrazam sobie jej humorku gdyby wcale nie spalka za dnia;
rybcia a wiec juz chyba kolejny etap za wami
a jezeli chodzi o drzemki w ciagu dnia to kamilka ma ciagle dwie i nie zapowiada sie zeby to sie mialo zmienic ... nie wyobrazam sobie jej humorku gdyby wcale nie spalka za dnia;
rybcia a wiec juz chyba kolejny etap za wami
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Rybciu wow to chyba pierwszy bąbel kwietniowy bez drzemki dziennej.Ciekawe czy Dominisi tak już zostanie.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Rybciu wow to chyba pierwszy bąbel kwietniowy bez drzemki dziennej.Ciekawe czy Dominisi tak już zostanie.
Na szczęście Dominika zrobiła sobie wczoraj drzemkę w dzień spała pełną godzinkę i ją obudziłam coby poszła wieczorkiem tak o 21:30 spać
Zobaczymy jak dziś będzie czy będzie się bronić od drzemki.
reklama