Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak wiec piesek jest u nas niezawodny.Jak klade Franka niewazne czy w dziwn czy na wieczor daje pieska wychodze z pokoju a on juz wie ze to pora snu.Przytula sie do niego ,czasami chwile pobawi i momentalnie zasypia.Acha ale nigdy nie wyciagam pieska z lozeczka i nie daje do zabawy w ciagu dnia.Piesek jest do przytulania przed snem.Ale tak naprawde niewazne czy to piesek,mis,pizamka czy pieluszka jak u Idzi wazne zeby bylo skuteczne i dzidzia kojarzyla to ze snem.No i dodam jeszcze ze oprocz pieska nie ma w lozeczku i nigdy nie bylo zadnych innych zabawek ktore moga rozbudzac brzdaca,ani tez nigdy nie wkladam Franka do lozeczka w ciagu dnia nawet na chwile jezeli nie jest to pora snu.Ale sie naprodukowalam
Tak to dziala u nas....
nie wiedziałam co się dzieje, więc posmarowałam jej dziąsełka żelem, bo kto wie, może to zęby, a tu nagle słyszę, jak "idzie"....bomba
No i miałam prawie kąpanko i przebieranko w środu nocy:-) Ale cóż, człowiek nie zna dnia ani godziny