Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kornelia tez zawsze zasypiala przy cycu wiec po kapieli podaje jej kaszke normalnie z talerzyka-lyzeczka:-):-):-)Tak jasnenie dalo rady.....usnela przy cycu....odlozylam do lozeczka i obudzila sie po 30 min...:-(
Spala z nami w lozkuale na pocieszenie dla mnie to to , ze obudzila sie tylko 3 razy
wsatlysmy po 8 rano jupi.....
Kuba czasem jak mu podawałam Sinlac wieczorem łyżeczką,to usypiał na foteliku (po kilku łyżkach).Teraz mu podaję rano,a wieczorem przed kąpielą butlę.Kornelia tez zawsze zasypiala przy cycu wiec po kapieli podaje jej kaszke normalnie z talerzyka-lyzeczka:-):-):-)

Po kapieli mycie ząbków i spanko.

A teraz sobie wzdycha i smieje sie przez sen. Ciekawa jaka bedzie noc???
(nigdy nie miała takich problemów). Zasnęła normalnie po 20, ale musiałam ją obudzić do antybiotyku o 22, więc niestety się rozbudziła. Jak się rozbudziła, to nie chciała spać. Widziałam, że jest śpiąca, a nie mogła zasnąć. Próbowałam się z nią położyć kilka razy, ale ryczała i wstawała. W końcu położyliśmy się oboje z Tomkiem, bo myślałam, że wtedy pójdzie spać, a ona położona tak się wkurzyła, zaczęła ryczeć ze złości i zciskać pięści i wiła się w łóżku leżąc (nikt jej nie trzymał na siłę). Szczęka mi ze zdziwienia opadła, pomyślałam, kurcze, gdzie to moje spokojne dziecko 
Darła się tak, a my udawaliśmy, że śpimy i liczyliśmy, że się szybko zorientuje, że nie ma co się tak drzeć. Jednak wpadła w jakiś amok i nie przestawała się złościć, a na dodatek do pokoju wparował wkurzony Damian, że nie może spać i nie wyśpi się do szkoły (było już sporo po 1 w nocy). Więc chcąc nie chcąc musiałam wstać, wziąć ją na ręce i uspokoić. Wyciszyła się po chwili i już przy następnej próbie położenia nie protestowała, tylko odrazu zasnęła. W dodatku całą noc spała i dopiero obudziła się o 7 na cyca i już wstała.