irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Bo pewnie ma ochote tez iscAle jak Tomek wychodzi, to też jest płacz. I jak Paulina to też.
Oliwka zostaje chętnie i z tatą i rodzeństwem, tylko sam moment wychodzenia któregoś z nas z domu jest dla niej trudny.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo pewnie ma ochote tez iscAle jak Tomek wychodzi, to też jest płacz. I jak Paulina to też.
Oliwka zostaje chętnie i z tatą i rodzeństwem, tylko sam moment wychodzenia któregoś z nas z domu jest dla niej trudny.

A u nas tak samo,płacz,a właściwie takie jęczenie,jak ktos wychodzi.Nawet goście,których mało zna..Ale jak Tomek wychodzi, to też jest płacz. I jak Paulina to też.

Ale jak Tomek wychodzi, to też jest płacz. I jak Paulina to też.

:-(Myślę,że to nie jest kwestia nauczenia,czy wyuczenia.Dzieci różnie reagują.Mają fazy,kiedy potrzebują większego poczucia bezpieczeństwa,no i wtedy płaczą.no my na szczęście nie mamy takiego problemu z Hubkiem :-) jak ktoś wychiodzi z domciu to HUbek robi papa i potem do okna z nim ktoś podchodzi i on patrzy sobie przez okno i macha łapką i patrzy az samochód odjedzie:-)
jak ja wychodze do pracy to to samo - tak nauczony został i jakos narazie nie widzę by coś sie miało zmienić
czasem tylko wieczorkiem jak juz zmęczony, to sie rozpłacze jak ja wyjde z pokoju, ale to bardzo rzadko
Sara płacze jak ide do WC
rece mi juz opadaja
nie wiem co nalezy zmienic zeby chciała zostac na CHWILE z innymi

u nas taki czas jest od urodzenia SARY:-(
wiec u mnie to nie zaden okres rozwoju