agusia9915
Matka wariatka
u nas zadna pudka
nad ranem o 6.30 wielki płacz około 5 minut i kilka baczków a potem spanko do 8.30
nad ranem o 6.30 wielki płacz około 5 minut i kilka baczków a potem spanko do 8.30
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj zazdroszczę tych super nocek.My powoli zbliżamy się do ideałuMacius przesypia cale noce nie je i nie pije,nie budzi sie nawet jak jest troszke chory,jak usnie tak spi do rana czyli do siodmej.:-)Taki spioszek z mojego synka w dzien spi dwa razy po godzince:-)![]()

zazdrościćMacius przesypia cale noce nie je i nie pije,nie budzi sie nawet jak jest troszke chory,jak usnie tak spi do rana czyli do siodmej.:-)Taki spioszek z mojego synka w dzien spi dwa razy po godzince:-)![]()

u nas baaaardzo rożnie....raz lepiej raz gorzej, nigdy nie wiem co mnie czeka...![]()
u nas podobnie, ale najczęściej 2 pobudki na odnalezienie smoka, ok. 5 zmiana miejsca spania i pobudka ok. 7
u ans smoczek szukany jest w snie..młody wstaje jak lunatyk, wie, ze ma drugi smoczek w pozytywce i bierze go i wtedy przewraca sie bezwładnie...tyle razy grzmotnął w szczebelki, a nie obudzi sie wtedy... za to czasem na pici sie przebudza...albo tak poprostu
zawsze muszę wstać i szukać