reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

mała mi, efa, super, że macie takich małżów co takie prezenty potrafią robić :tak:

efa, a u ciebie kochana to musiało być gorąco ułaaa :-p:rolleyes2:

reklama
a ja kleje medala mojemu za zapobiegawczosc:)))))) mial umyc lazienke aze sie uspil popoludniem jak Leane poszla na sieste to nie zrobil nic. no i coby zonke spacyfikowac przywital mnie trzema despe:))))))))) to sie nazywa zapobiegawczosc:)))))

po drugie: pomyl naczynia po kolacji bez mojego gadania

po trzecie: widzi ze jestem zestresowana i wsciekal na robote to jutro rano on wstanie do butli rano:)

Dziulka - mężuś się spisał. No i te gary pomyte bez upomnienia - szacun :-) U mnie tak bez upomnienia to rzaaadko się zdarza.

A ja przypinam dziś mężowi medal :-) Mały dziś od rana ciągle histeryzował (ostatnio postanowił pobić rekord w tempie rośnięcia ząbków i ledwo 1 mu wyjdzie to już następny się pcha, przez co nasz żywot jest ostatnio dość ciężki), koło 13 ja już nie wyrabiałam, do tego brzuch mnie zaczął kuć, a to już niefajny objaw. Mąż miał dziś jakoś koło 16 z pracy wrócić, ale przyszedł już o 14. Zajął się małym, odgrzał mi obiad, a potem zabrał małego na 3,5 godzinny spacer. Ja sobie w tym czasie odpoczęłam w ciszy i ucięłam 2godzinną drzemkę, która jak dla mnie jest na serio mega luksusem. Przyprowadził małego tuż przed czasem kąpieli, wesołego, roześmianego :-) Super :-) No i jeszcze przyniósł mi śliczny bukiecik kwiatów :-)

no nice-girl to faktycznie medal mu się należy...fajnie że odpoczęłaś bo w Twoim błogim stanie to jak najbardziej wskazane:-)

nice wspaniale małż sie zachował! powiedz mu że wszystkie go tu chwalimy :-) mile połechczesz jego ego i może dzięki temu częściej będzie miał takie fajne pomysły ;-)

reklama
nice, toż twojemu małżowi nie medal się należy a jakiś mega buziak ;-) zasłużył sobie oj zasłużył :tak::-)

Do góry