G
guest-1714079215
Gość
Dobra dobra, ostatnio jak się zgodziłam z Olką i nic poza tym, to szybciutko dostałam polecenie refleksji nad sobą, to znaczy ostrzeżenie.Nie no bez przesady, wątek ma mniej niz 24h, a wczoraj była niedziela![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobra dobra, ostatnio jak się zgodziłam z Olką i nic poza tym, to szybciutko dostałam polecenie refleksji nad sobą, to znaczy ostrzeżenie.Nie no bez przesady, wątek ma mniej niz 24h, a wczoraj była niedziela![]()
Z mojej strony poszło zgłoszenie powyższych komentarzy.Dobra dobra, ostatnio jak się zgodziłam z Olką i nic poza tym, to szybciutko dostałam polecenie refleksji nad sobą, to znaczy ostrzeżenie.
To miałam na myślia jeszcze mniej zaadoptować chore dziecko...
To nie jest nasza sprawa. Pytanie było o to, jak oddać dziecko z ZD do adopcji konkretnej rodzinie. Okazało się, że nie można, ale jest informacja mniej więcej jak to zrobić bez wskazania rodziny. I tyle. Pierwsze słowa autorki to prośba o wyrozumiałość i została ona zlekceważona, bo koleżanki musiały dać upust swojej moralności. Żenada.To miałam na myślichciałam tak delikatnie dać znać, że skoro ktoś nie chce wychować to tym bardziej ktoś inny nie będzie chciał wychować nieswojego chorego. Mało jest chętnych na to a dzieci dużo