Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ulenka - super synek!! A tort wow... Dziunka - jak widzę klamerki mają wzięcie , po co kupujemy dzieciom drogie prezenty jak one się bawią klamerkami ;-)
Dziunka u nas klamerki są w ciągłym używaniu. Jednakże Oli część ruchomą wkłąda do buzi i bardzo często przypina sobie spinacz do rączki, paluszka, dłoni i jest płacz....języka jeszcze nie przyciął...jeszcze
W sobotę tort ciuchcia....zobaczymy jaki bedzie.
Dziewczynki ten moj tort nie dosc ze piękny to i pyszny, zamowilam malinowo, czekoladowy. Na polroczku zamawialismy w innej cukierni był troszkę ładniejszy ale nie tak dobry. W tamtej cukierni też robią piękne z masy marcepanowej ale poza wyglądem nie byly dobre. Pamietacie mój na półroczku?
No superowo Kasiula Pawełek i Mamusia śliczni.... i zadowoleni to najwazniejsze ps. tez mielismy te spiochy w mniejszym rozmiarze...sa super a ja tez Wam pokarze mojego roczniaka tylko musze wydębić zdjecia od szwagierki bo jej aparatem były cykane.