A
aga4444
Gość
klaudzia jak już pisałam Oli jest obłędny a ten kombinezon świetny :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny imprezki urodzinowe mialyscie superanckie!!!! Torty tylko podziwiac az zal jesc takie cuda, no a roczniaki najpiekniejsze na swiecie!!!!! Boze a jeszcze tak niedawno chwalilysmy sie pierwszymi zdjeciami z USG....
a tu Oliverek na spacerku, sorki za ilosc zdjec hehe ;-)
Zobacz załącznik 300842 Zobacz załącznik 300843 Zobacz załącznik 300844 Zobacz załącznik 300845 Zobacz załącznik 300847 Zobacz załącznik 300848 Zobacz załącznik 300849 Zobacz załącznik 300850 Zobacz załącznik 300851
klaudia no ja tez odnosnie kombinezonku. gdzie go kupilas? bo ja szukam czegos takiego na zime dla Krystianka
poza tym Oli jest tak przesliczny, ze juz nie moge się doczekac czwartku kiedy zobacze go na zywo.![]()
klaudzia Oli jest (tak jak już Ci pisałam) śliczny, minki stroi niezłe:-) Mały Model
Haha, pierwsze jakie pytanie chciałam Ci zadać w czwartek to własnie: gdzie kupiłas kombinezoniki??:-):-)
Oj Klaudzia zazdroszczetez chciałabym miec lepszy aparat i umiec robic takie fajne zdjęcia. Oli jest super gościu....uśmiechniety i rozbrykany
![]()