reklama

Albumik

dziunka nie pierwsza mi to mówisz, tydzień temu jak byłam w Polsce i poszłam do sklepu po szampana to babka sobie dowodu zażyczyła, nawet mi na myśl nie przyszło, żeby go wziąć i mi nie sprzedała:-(

Haha, ja mam to samo :/ tzn od dwóch lat nie mam, bo nic takiego nie kupuję :D
Ale tak to zawsze sprawdzali non stop dowód i oglądali z każdej strony czy nie fałszywy :D

A to my z sobotniej imprezki urodzinkowej i nasz tort truskawkowo-smietankowy był przeprzepyszny :tak:

Zobacz załącznik 300591Zobacz załącznik 300589Zobacz załącznik 300579

A tutaj Oli w czapce chłopca, kiedy Kacper zbierał się do wyjścia i założył czapkę Oli był nim oczarowany, zdjął mu czapkę, założyłam mu na główkę a on biegał jak oszalały w niej, przeglądał się w lusterku, dotykał czy ją ma i dalej w długą, zdejmował, oglądał, zakładaliśmy ją itd :-D
Zobacz załącznik 300590Zobacz załącznik 300588Zobacz załącznik 300587Zobacz załącznik 300580

Śliczne zdjęcia, tort super, a Ty mama czapy takiej samej szukaj :D

ULA Oli słodziutki jak ten torcik mniammmm. W czapce wyglada bardzo gustownie.

A to my na niedzielnym spacerze

Slicznie wyglądacie!

reklama
A to my z sobotniej imprezki urodzinkowej i nasz tort truskawkowo-smietankowy był przeprzepyszny :tak:
A tutaj Oli w czapce chłopca, kiedy Kacper zbierał się do wyjścia i założył czapkę Oli był nim oczarowany, zdjął mu czapkę, założyłam mu na główkę a on biegał jak oszalały w niej, przeglądał się w lusterku, dotykał czy ją ma i dalej w długą, zdejmował, oglądał, zakładaliśmy ją itd :-D

Ula śliczny tort śliczny synuś a czapę musisz mu koniecznie sprawić :-)

ULA Oli słodziutki jak ten torcik mniammmm. W czapce wyglada bardzo gustownie.

A to my na niedzielnym spacerze

no pięknie sie prezentujecie :-)
pathanka a ty nie byłaś brunetką?? b. ładnie ci w blondzie :-)

Ula śliczny tort śliczny synuś a czapę musisz mu koniecznie sprawić :-)

no pięknie sie prezentujecie :-)
pathanka a ty nie byłaś brunetką?? b. ładnie ci w blondzie :-)

AGA naturalną jestem jasną szatynką miałam kiedyś ciemniejsze włosy, po nieudanej próbie jasnych pasemek zrobionych przez kuzynkę. Nie było rady i trzeba było zafarbować na ciemniejszy kolor, ale to robiła już fryzjerka. A poźniej stopniowo rozjaśniałam do takiego koloru.

Dziewczyny imprezki urodzinowe mialyscie superanckie!!!! Torty tylko podziwiac az zal jesc takie cuda, no a roczniaki najpiekniejsze na swiecie!!!!! Boze a jeszcze tak niedawno chwalilysmy sie pierwszymi zdjeciami z USG....

a tu Oliverek na spacerku, sorki za ilosc zdjec hehe ;-)

DSC00260.jpg DSC00321.jpg DSC00323.jpg DSC00298.jpg DSC00275.jpg DSC00304.jpg DSC00269.jpg DSC00316.jpg DSC00257.jpg

klaudia no ja tez odnosnie kombinezonku. gdzie go kupilas? bo ja szukam czegos takiego na zime dla Krystianka :D
poza tym Oli jest tak przesliczny, ze juz nie moge się doczekac czwartku kiedy zobacze go na zywo. :D

klaudzia Oli jest (tak jak już Ci pisałam) śliczny, minki stroi niezłe:-) Mały Model :tak:
Haha, pierwsze jakie pytanie chciałam Ci zadać w czwartek to własnie: gdzie kupiłas kombinezoniki??:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry