• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

Lotka wkurzyliśmy się na maxa na babę ale tort trzeba było wziąść bo imprezka za dwie godziny i co byśmy zrobili?? Ale już jej teściowa powiedziała, że straciła klientkę jedną:-D

Mama, martolinka jeśli chodzi o wagę to schudł w Polsce 2.5 kg:-( przez tą biegunkę, o mało w szpitalu nie wylądowaliśmy, teraz nadrabia, waży 12.8 kg ( a ważył juz 14 przed wyjazdem do PL) a wzrost 99 :)
niedawno wyszła ode mnie anadri, dawno się nie widziałysmy i Kuba dużo wyższy od Krystianka:tak: sama Marta stwierdziła, że wysoooki :-)

reklama
Mama niewiele niższy od mojego :)) żaden kurdupelek :D

martolinka u anadri wszystko w porządku:tak: Krystianek mądry chłopczyk :) Ona codziennie na siłowni i tak im leci czas:-) ostatni raz się widziałyśmy we wrześniu, aż wstyd.

Dziewczyny, potem na spokojnie pooglądam Wasze zdjęcia, bo widziałam, że sporo doszło, ale na razie tylko wstawię Martusię:zawstydzona/y:;-)
Tu od razu jak dostałam małą:
Zdjęcie0044 [DVD (PAL)].jpg
I jeszcze jedno ze szpitala:
Zdjęcie0053 [DVD (PAL)].jpg
W drodze do domciu (jedyne z nuplem - Marta nie chce smoka, jak na razie):
Zdjęcie0057 [DVD (PAL)].jpg
I jeszcze kilka z domu:
DSCF0671 [DVD (PAL)].jpgDSCF0674 [DVD (PAL)].jpgDSCF0677 [DVD (PAL)].jpgDSCF0681 [DVD (PAL)].jpg

pola super fotki :tak:a ta kobieta to faktycznie jakaś dziwna :szok: ,za to tortów mieliście sporo ,ja to pojechałam i kupiłam w sklepie gotowca ,ale może w weekend coś upiekę bo obiecałam chłopakom ;-)
pomeczę Was trochę :-D ale tu gaduła moja do obejrzenia :-) i fotka z prezentem Mikołajowym :-)
Igi gaduła - YouTube
Zobacz załącznik 413610
dźwigowy jak się patrzy :tak::-)
Dziewczyny, potem na spokojnie pooglądam Wasze zdjęcia, bo widziałam, że sporo doszło, ale na razie tylko wstawię Martusię:zawstydzona/y:;-)
Tu od razu jak dostałam małą:
Zobacz załącznik 413777
I jeszcze jedno ze szpitala:
Zobacz załącznik 413778
W drodze do domciu (jedyne z nuplem - Marta nie chce smoka, jak na razie):
Zobacz załącznik 413779
I jeszcze kilka z domu:
Zobacz załącznik 413780Zobacz załącznik 413781Zobacz załącznik 413782Zobacz załącznik 413783
Ola śliczna jest ta twoja niunia i ta czuprynka po prostu boska :tak: , fajnie tak bez brzucha co?? ;-)
Maxwell no cóz ja moge napisać, śliczności ......... gratuluje niech się zdrowo chowa :))

Zobacz załącznik 413785 MARCELinka :-D:-D:-D:-D
hahaha niezła Marcelinka :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry