reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Albumik

Weszłam co by Wam pokazać moją metamorfozę a tu tyle fotosków, które gdzieś ominęłam.

Pathanka widzę, ,że Igorek to cały tatuś. fajny z niego chłopczyk :)

Maxwell masz agenciary :))) Solówa przed lustrem najlepsza. Powiedz mi, czy nie masz większych problemów z długowłosym dywanem. Polecasz czy odradzasz?

MamaJulii super wdzianka a dzieciaczki jeszcze fajniejsze :)))

Kilolek jejciu jaka kruszynka. Zakochałam się w Waszym zdjęciu portretowym. Cudowne...

Co do moich zmian to pokaże Wam przed i po (z teściówką). Troszku tęsknię za długimi włochami ale co tam...

Załączniki

• DSC_0474.jpg
    DSC_0474.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0577.jpg
    DSC_0577.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Aza a ja myslałam że Ty włosy przedłuzyłaś:-Dbo najpierw obejrzałam ta pierwsza fotkę :-Ddla mnie wyglądasz i w tych i w tych ślicznie.a tesciowa jaką masz elegancka ,tzn fajnie ubraną;-)
a co to za pole ?? truskawczki jakieś może...;-)

dawno chyba TU nie wklejałam...P6120031.jpgIgi po wyjsciu z przedszkola

wyprawa do zoo

P6090032.jpgP6090046.jpgP6090031.jpgP6090044.jpgP6090041.jpg

a to tramwaj ktory widziałam ja jedzi po stolicy...taki objazdowy turystyczny zabytkowy hehe..no to pstryknełam foteczke jak czekalismy na jedyneczke "1"

P6090029.jpg

Aza, w krótkich ładniej..ale długie tez były super:tak: Co do dywanu - ja polecam..problemu nie mam z odkurzaniem, ładnie ciągnie odkurzacz, a dziewczynom ciepło w tyłki;-) Choć i tak Marta ciągni na zimne panele lub płytki, bo tak jej lepiej:-D
Cleo, Igi w Zoo - super foty!!!

reklama
Do góry