makuc u nas od początku kukurydza na nie, począwszy od kleiku , po chrupki,nawet słoiki niektóre mają olej kukurydziany, także muszę każdy nowy " przelatywać" w składzie
a co do ryżu, to też mi sie kiedyś wydawało, że "uczulał ", jak podawałam kaszki ryżowe,ale po odstawieniu ich, podałam ryż w postaci obiadowej i o dziwoo .nic się nie pojawiło!!!;-)
zatem widocznie jakiś składnik z kaszek ją uczulał .Także czasem może być tak, że właśnie jakiś całkiem niepozorny nam składnik może uczulać

a co do ryżu, to też mi sie kiedyś wydawało, że "uczulał ", jak podawałam kaszki ryżowe,ale po odstawieniu ich, podałam ryż w postaci obiadowej i o dziwoo .nic się nie pojawiło!!!;-)
zatem widocznie jakiś składnik z kaszek ją uczulał .Także czasem może być tak, że właśnie jakiś całkiem niepozorny nam składnik może uczulać
