Ja w celu odstresowania gram na zręcznościowe gry na telefonie
oglądam śmieszne i romantyczne seriale na player/netfix. Gotowanie mnie rozluźnia i pieczenie. Staram się funkcjonować ale wiadomo jak jest, w końcu siadasz w fotelu i myśli wracają 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jestem pod wrażeniem jak wiele naszych historii jest podobnychTak, siedzi we mnie właśnie coś na styl zespołu stresu pourazowego. Jestem pod opieką psychiatry i psychologa i mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej. Ja nie jestem ani bardzo nadwrażliwa, ani wmawiająca sobie jakieś stany czy choroby. Ale wcześniejsze poronienie i teraz te akcje naprawdę mnie przetargały psychicznie. Na początku ciąży już byłam zdecydowana na drugie dziecko, ale teraz... O nie, świadomie się nie zdecyduję. No i jest dokładnie tak, jak piszesz - samo życie.
Wdech, wydech i do przodu, nic innego nam nie pozostało![]()
Ja mam takie same odczucia, też poroniłam, też czytając szczęśliwe historie nabrałam nadzieji..dziś zrobiłam testy wolnego dna ,nie stety cena wiadomo nie mała ale spokój ważniejszy.teraz najdłuższe dwa tygodnie czekania...mam nadzieję że same szczęśliwe zakończenia będą tu na grupieJestem pod wrażeniem jak wiele naszych historii jest podobnychtez poroniłam
i myślałam ze to już będzie moja kara …
a tu takie przeżycia! Tez zastanawiam się nad psychologiem
dobra forma „terapii” jest dla mnie to forum! Jak się dziele z Wami moimi przeżyciami to jest mi naprawdę lepiej
dzięki ze jesteście!
Kochana, tak bardzo cieszę się razem z Tobą! Wiem co czujesz i przez co przeszłaś. Ściskam Cię mocno i życzę aby od teraz każdy dzień był tylko spokojny i radosny. Oby każda zaglądająca tu dziewczyna mogła cieszyć się tak, jak my się cieszymy. Pozdrawiam Cię serdecznie![]()