reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Julia tak mi przykro. Naprawdę bardzo mi przykro.
Teraz w środę mijają 3 tygodnie od amniopunkcji. Powinnam dostać pełne wyniki badania. Wyniki metody Fish wyszły ok, ale istnieje jednak prawdopodobieństwo, że mały ma jakąś inną wadę genetyczną. Od dwóch dni mam strasznego stresa. Strasznie się boję. Mąż już na mnie nakrzyczał, że panikuje... ale co mam zrobić jak mi takie myśli chodzą po głowie. Naprawdę się boję.

alextas to naturalne ze bardzo sie denerwujesz ale musisz miec nadzieje!
niestety moja nadzieja zgasla ale to nie znaczy ze twoja...!

mi ciezko sie jest pozbierac:'(

julia - wierzę ci kochana, ja też nie umiałabym się pozbierać. Może to nie na miejscu, ale zastanawiałaś się już co dalej? Bo ja się już wcześniej nad tym zastanawiałam i może to zabrzmi brutalnie, ale ja nie dałabym radę chorego dziecka wychować, poświęcić się mu. Podziwiam matki, które potrafią, ale ja nie dałabym radę.

reklama
Do góry