Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam ARh plus mój mąż ma albo 0 albo B minusWłaśnie Basia jeszcze ten zastrzyk. Jeżeli masz krew ujemną to też dostaniesz. Mi lekarz zdecydował, że nie poda, bo mój mąż też jest ujemny.
Mam jeszcze takie pytanie bo ja mam zrobione żelowe paznokcie z kolorem czy można mieć na tym badaniu zrobione paznokcie czy lepiej ściągnąć w nogach nie mam nic mam czystą płytkę
No dzwoniłam się upewnić bo różnie to bywa mogą się czepiać A lepiej tego uniknąćNa pewno nie będą przeszkadzać![]()
Ja miałam u córki 1:186zd i 1:260ze z powodu białka pappa. Usg ok. Nie robilam amiopunkcji bo to.była ciąża mnoga i brat jej miał ok.ryzyko. u nas genetyk tłumaczył że zle wyniki.mogą też pokazywać problemy z lozyskiem w 3 trymestrze i porblemy z hormonami. I faktycznie miałam potem cukrzyce i cholestaze. Dzieci zdrowe urodzone w 34+2Mam pytanie czy ktoś się pytał tu z was dlaczego wychodzą takie wyniki z krwi z b-hCG i pappa jak dzidzia jest zdrowa i ma się dobrze ??? I co genetyk wam powiedział
Ja miałam w pierwszej ciąży cholestaze i mówili mi że jeżeli miałam to mogę mieć a nie muszę w drugiej ciąży i właśnie teraz wpadło mi to do głowy może dla tego jest takie wysokie bhcg bo mam ryzyko znów mieć ta chorobę a dostałam ja no w III trymestrze ale też nie mam woreczka żółciowego bo miałam po pierwszej ciąży operacje i mi usunęli bo miałam kamienie i życia nie było młody do 2 miesiąca wo-gule macierzyństwem się nie cieszyłam bo szpital dom szpital dom atak za atakiem wymioty masakra przeżycie o śmierć się prawie ze otarłam bo trzustkę miałam uszkodzona norma 100 a ja miałam 8 tys przekroczone ale jak mi osunęli woreczek to wszystko nagle wróciło do normy wątroba trzustka anemia znikła i teraz może być a nie musiJa miałam u córki 1:186zd i 1:260ze z powodu białka pappa. Usg ok. Nie robilam amiopunkcji bo to.była ciąża mnoga i brat jej miał ok.ryzyko. u nas genetyk tłumaczył że zle wyniki.mogą też pokazywać problemy z lozyskiem w 3 trymestrze i porblemy z hormonami. I faktycznie miałam potem cukrzyce i cholestaze. Dzieci zdrowe urodzone w 34+2