Dziewuszki
a ja po minitoringu wczoraj i w końcu coś zaczyna się dziać 10 dc na lewym jajniku pęcherzyk 13.6 albo 13.8 nie pamiętam dokladnie endo 5.6 mm ale gin powiedział że jest szansa w tym cyklu chociaż okaże się dokładnie we wtorek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczynyPostanowiłam sie do Was przyłączyć po nadrobieniu Wszystkich stron, chwilę mi z tym zeszlo
. U mnie wg moich wyliczen 5+2, przypadkowo bez starań w tym cyklu sie udało w majówkę akurat jak stary zjechał z pracy za granica na weekend
. A bylam pewna ze owulqcje mialam 29kwietnia bo mialam wtedy lLekkie plamienie. Czekając ladnie na @ w 27dc mialam brązowe plamienia i cisza, po 2,3dniach juz II kreseczki. I 32dc beta 448(w poniedziałek teraz)poki co czuje sie bez zmian procz obolalych piersi, az sie zastanawiam czy wszystko gra bo tak bezobjawowo
Bety nie powtarzałam bo nie mam.jak aktualnie a lekarza zhaczylam na wtorek.Wiec zobaczymy co tam.sie klei
![]()
GratulacjeCześć dziewczynyPostanowiłam sie do Was przyłączyć po nadrobieniu Wszystkich stron, chwilę mi z tym zeszlo
. U mnie wg moich wyliczen 5+2, przypadkowo bez starań w tym cyklu sie udało w majówkę akurat jak stary zjechał z pracy za granica na weekend
. A bylam pewna ze owulqcje mialam 29kwietnia bo mialam wtedy lLekkie plamienie. Czekając ladnie na @ w 27dc mialam brązowe plamienia i cisza, po 2,3dniach juz II kreseczki. I 32dc beta 448(w poniedziałek teraz)poki co czuje sie bez zmian procz obolalych piersi, az sie zastanawiam czy wszystko gra bo tak bezobjawowo
Bety nie powtarzałam bo nie mam.jak aktualnie a lekarza zhaczylam na wtorek.Wiec zobaczymy co tam.sie klei
![]()
Ja dopiero testuje 1 czerwcaJakieś nowe dwie kreseczki tutaj?![]()
![]()
Ja dopiero testuje 1 czerwca![]()
To prawda. Te dni się dłużą strasznie. Ale jak na razie nie myślę o tym. Staram się tego w głowie nie miećA no to jeszcze troszkę. Oby Ci szybko zleciało, bo ta faza czekania dla mnie zawsze najgorsza była...
Ja za to czekam na piątkowego małpiszona![]()