• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Antykoncepcja-tabletki

Zaczęłam brać tabletki Vibin, czuje się naprawdę dobrze, bałam się o skutki uboczne, które są tak często opisywane, a u mnie nie ma żadnej różnicy :) Dużym plusem jest też cena.

reklama
Zaczęłam brać tabletki Vibin, czuje się naprawdę dobrze, bałam się o skutki uboczne, które są tak często opisywane, a u mnie nie ma żadnej różnicy :) Dużym plusem jest też cena.
Biorę je już od dłuższego czasu i tez bardzo dobrze toleruję. Praktycznie zero skutków ubocznych od początku. Jakies niewielkie plamienie na początku i to wszystko.

Mój lekarz mówi, że od tabletek się nie tyje, tyje się od jedzenia. Może się zdarzyć, że przy tabletkach gromadzi się woda w organizmie, ale dobrze dobrane hormony raczej tego nie powodują. Ja przy vibinie nie przytyłam ani kg. Tzn. waga od zawsze mi się waha +/- 2kg i to się nie zmienia bez względu na to czy biorę pigułki czy nie.

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry