Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobić koniecznie !Robicie? Uważacie to za konieczne? Tak szczerze to zastanawiam się czy robić. U mnie w rodzinie nikt nie robił, wszystkie dzieci zdrowe. U mojego partnera też nigdy nie było żadnych chorób. Myśle żeby zrobić dopiero w drugim lub trzecim trymestrze. Co myślicie?
Robicie? Uważacie to za konieczne? Tak szczerze to zastanawiam się czy robić. U mnie w rodzinie nikt nie robił, wszystkie dzieci zdrowe. U mojego partnera też nigdy nie było żadnych chorób. Myśle żeby zrobić dopiero w drugim lub trzecim trymestrze. Co myślicie?
Warto zrobić. Z reguły słyszy się ohy i ahy jaki bobas jest zdrowy i ładnie się rozwija, ale czasami trzeba coś przeleczyć bo jakaś komora serduszka się nie tak rozwinęła, a to coś nie tak z kielichem nerkowym, a to jakiś potworniak się przypałęta. Ludzki organizm też się myli.Robicie? Uważacie to za konieczne? Tak szczerze to zastanawiam się czy robić. U mnie w rodzinie nikt nie robił, wszystkie dzieci zdrowe. U mojego partnera też nigdy nie było żadnych chorób. Myśle żeby zrobić dopiero w drugim lub trzecim trymestrze. Co myślicie?
I myślisz, że nie robiąc ich urodzisz zdrowe dziecko? Nie tak to działa. W większości wady, które się pojawiają nie są dziedziczone, tylko tworzą się spontanicznie. Ich prawdopodobieństwo wzrasta z wiekiem, ale też młode dziewczyny rodzą dzieci z zespołem downa np. Co da Ci wiedza, czy dziecko jest zdrowe czy chore? Zdrowe - wiadomo, bezcenny spokój w ciąży. Chore - w zależności od wady i światopoglądu Twojego: albo aborcja albo będziesz mogła przygotować się najlepiej na takie dzieciątko (diagnozować dalej w czasie ciąży, mieć opiekę specjalistów - czasami nawet operacje w łonie się wykonuje). Także, wg mnie badać, co się da, decyzja jak zawsze TwojaRobicie? Uważacie to za konieczne? Tak szczerze to zastanawiam się czy robić. U mnie w rodzinie nikt nie robił, wszystkie dzieci zdrowe. U mojego partnera też nigdy nie było żadnych chorób. Myśle żeby zrobić dopiero w drugim lub trzecim trymestrze. Co myślicie?