reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
pkowalska może się jeszcze wszystko okazać ;) dlatego wielu lekarzy na tym etapie nie chce mówić o płci, nawet jeśli maja jakieś podejrzenia. Żeby potem nie było rozczarowania ;-)

To nie tak ze nie chce bo jak to brzmi :-) ale ja zawsze chciałam córeczkę imię dla niej już miałam ciuszki dla dziewczynki oglądałam a tu mi powiedział ze chyba chłopak ale to 13 tydzien wiec może sie pomylił
miałam dokładnie to samo aż wstyd mi trochę było za te uczucia. Ale synkowie są bardzo mamusiowi :)

Fiolka i pkowalska oczywiście ja Wam też się przyznam że bardzo chciałabym córeczkę, takie śliczne są ubranka dla dziewczynek, ale dla mnie jednak teraz najważniejsze jest żebym w końcu urodziła zdrowe dziecko...

Kurczę a myślałam ze jestem jakas inna ze koniecznie chce dziewczynkę ;)
powiem szczerze ze przy pierwszym dziecku było mi bardziej wszystko jedno i mogłoby sie wydawać ze jak mam juz córkę to jako drugie dziecko chciałabym chłopca zeby jak to mówią była "parka". Tymczasem mi sie marzą 2 dziewuszki, tymbardziej ze wydaje mi sie ze łatwiej mi bedzie je samej wychować na fajne babki a one miedzy sobą bedą tez miały bliższy kontakt :)
stad moja wielka radość na wiadomość lekarza ;) i wiem mama_ka ze to nie ma 100% ale celowo byłam na badaniach w klinice gdzie maja bardzo dokładny sprzęt i pan doktor polazal mi dokładnie na zoomie łechtaczkę i wytłumaczył jakby wyglądał na USG siusiak :D wiec jestem dobrej mysli ze za 2 miesiące wszystko sie potwierdzi!

Ja właśnie przy pierwszym też inaczej, niby chciałam bardzo dziewczynkę ale tyle się staraliśmy że byłam wdzięczna że w ogóle się udało.
Teraz o tym nie myślę zupełnie. Jak będzie dziewczynka to super nasze marzenie, imię mamy. ale dwoje chłopaków ma mnóstwo plusów ;)

choć ubranek dla dziewczyn jest zdecydowanie więcej i fajniejsze

2plus1 mi tez sie marza 2 dziewczynki chociaz nie powiem synka też bym chciała a najbardziej mąż i corcia mowia o chlopcu ;)

reklama
1plus2, rozumiem, ludzie myślą, że "parka" to marzenie całego społeczeństwa ;-) my też mamy w głowach drugą córeczkę, no ale na synka też się nie obrażę :-)

Do góry