Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak naprawdę jeśli się już zdecydujecie na inseminację lub in vitro, to lekarz Wam wszystko powie i Was pokieruje.Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi! Mąż wprowadził suplement ,,Fertlil Man", dotąd nie brał żadnych, nie ma nałogów, ma siedzącą pracę. Mocno liczy, że kolejne badanie wypadnie lepiej, ale ja tak wewnętrznie chyba nie spodziewam się spektakularnych zmian. Jesteśmy na początku drogi diagnozowania niepłodności, moje badania wypadły jak dotąd ok, przede mną jeszcze histerolaparoskopia. Badania te zleciła mi moja ginekolog, mężowi również, choć już odpłatnie. Natomiast termin na pierwszą wizytę w Klinice Leczenia Niepłodności wyznaczono nam na połowę 2025r. W temacie inseminacji i invitro kompletnie zielona. Macie może jakieś rady?