Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lenka nauczyła się dzisiaj włazić na sofę!!
Ja tu sobie gadu-gadu z Dagsilą, a ta wlazła i się uśmiecha:-)
Juz ma 2 sofy opanowane, jeszcze tylko na nasze łóżko wejść nie potrafi, bo za wysokie![]()
oj tak....to ulubione zajęcie Borysa.....Antol jeszcze tak wysoko nóg nie podnosi ale.....
wchodzi na kolumne od dvd i pach na szafkę na której stoi tv....matko jak ja to ostatnio zobaczylam to o malo na zawal nie padlam- bo nie widzialam wczesniej zeby on to trenowal czy sie przymierzal....
jesus- oczy dookola glowy
nie wspomne ze najbardziej lubi wyciagac brefa z kibelka albo machac szczotka od wc...moj mały dziadek kiblowy
alez sie usmialam. super to musialo wygladac!Wczoraj moj cudowny rozrabiaka na chwile spuszczony z oczu, rozsypal cukier puder. I lałam ze śmiechu, bo nie dosc, ze caly w cukrze to oblizal rączki, zalapal, ze slodkie i buch twarza w podłogę hehehhe.

kochane dzieciaczki

Oooo lenka też ganianego lubi, ale siostry nie maUlubioną ostatnia zabawą Borysa jest zabawa w ganianego :-), siostra go goni, a on ucieka i ma przy tym tyyyle radosci ,że hej, aż piszczy z zachwytu:-)
więc ganiam ją ja na zmianę z M.