reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

lux: przynajmniej tobie się dzisiaj dobrze wstawało :)

moniusia: wreszcie nas znalazłaś :D Dobrze, że jesteś :) A jak u ciebie? Kiedy startujecie? Pamiętam, że pisałaś o klinice i że się zakwalifikowaliście.

anula: to w takim razie pod kwokę to i ja podchodzę :D I chwilowo nie nioskę nawet, bo ani jednego dziecięcia nie mam :D Chłopaki to faktycznie szybko się przestają dawać przytulać. I tak nieźle, bo czasem już takie 5-6 letni szkrab nie chce ;D

julia: jeszcze się potuli trochę potuli :) Potem przestanie i znowu wróci :D Ale czas szybko biegnie, oj szybko...najbardziej właśnie po dzieciach widać. Jak obserwuje znajomych i dzieci w rodzinie to po prostu przeskoki czasowe tak szybko się zmieniają...nie jestem w stanie tego ogarnąć.

reklama
lux: przynajmniej tobie się dzisiaj dobrze wstawało :)

moniusia: wreszcie nas znalazłaś :D Dobrze, że jesteś :) A jak u ciebie? Kiedy startujecie? Pamiętam, że pisałaś o klinice i że się zakwalifikowaliście.

anula: to w takim razie pod kwokę to i ja podchodzę :D I chwilowo nie nioskę nawet, bo ani jednego dziecięcia nie mam :D Chłopaki to faktycznie szybko się przestają dawać przytulać. I tak nieźle, bo czasem już takie 5-6 letni szkrab nie chce ;D

julia: jeszcze się potuli trochę potuli :) Potem przestanie i znowu wróci :D Ale czas szybko biegnie, oj szybko...najbardziej właśnie po dzieciach widać. Jak obserwuje znajomych i dzieci w rodzinie to po prostu przeskoki czasowe tak szybko się zmieniają...nie jestem w stanie tego ogarnąć.
moze temu, ze wczesnie sie kladlam

Startujemy na początku marca :) Kilka dni stymulacji i punkcja. Będę szła krótkim protokołem, m. in. bez tabletek antykoncepcyjnych (tak to m-c dłużej). Może potrzebna mi tylko zmiana protokołu, żeby mieć większą ilość komórek... zobaczymy...:) Mam trochę żal do doktorki, że po pierwszej reakcji na stymulację nie zaproponowała za drugim razem krótkiego... Tym bardziej, że płaciliśmy z własnej kieszeni kilkanaście tysięcy..
A ona od razu, że wyśle mi receptę na tabletki i proszę przyjechać wtedy i wtedy.
ŻADNEJ refleksji nad moją reakcją i niepowodzeniem... I bez żadnej przerwy między stymulacjami kolejne podejście... Paranoja... Doktor w Krakowie aż się za głowę złapał, że tak raz po razie...

Startujemy na początku marca :) Kilka dni stymulacji i punkcja. Będę szła krótkim protokołem, m. in. bez tabletek antykoncepcyjnych (tak to m-c dłużej). Może potrzebna mi tylko zmiana protokołu, żeby mieć większą ilość komórek... zobaczymy...:) Mam trochę żal do doktorki, że po pierwszej reakcji na stymulację nie zaproponowała za drugim razem krótkiego... Tym bardziej, że płaciliśmy z własnej kieszeni kilkanaście tysięcy..
A ona od razu, że wyśle mi receptę na tabletki i proszę przyjechać wtedy i wtedy.
ŻADNEJ refleksji nad moją reakcją i niepowodzeniem... I bez żadnej przerwy między stymulacjami kolejne podejście... Paranoja... Doktor w Krakowie aż się za głowę złapał, że tak raz po razie...
udusialbym ta lekarke, jak ona Was potraktowala? brak slow, powodzenia, teraz sie uda, zobaczysz :-) :)

anula: hyhyhy grunt to poczucie humoru kochana :D Ja mam dosyć szeroki zakres tolerancji więc możesz walić do mnie prosto z mostu :D Że też psiakowi się chce w taką pogodę wychodzić :)

moniusia: to duża zmiana jeśli o protokół chodzi, no no mam nadzieje, że wszystko będzie teraz tak jak być powinno! O! :) A tamta lekarka to faktycznie trochę sprawę spaprała, bo mogła po prostu spróbować...eh :/ Zwłaszcza, że podchodziliście komercyjnie. Najważniejsze, że ten co teraz jesteście ma pomysł. &&&&

lux: a może, ja się dosyć późno położyłam. Pakujesz powoli mieszkanko do przeprowadzki? Dużo macie rzeczy do zabrania ze sobą?

julia: przynajmniej później będziesz miała z głowy stres związany z powiedzeniem córci, że będzie miała rodzeństwo :D

anula: hyhyhy grunt to poczucie humoru kochana :D Ja mam dosyć szeroki zakres tolerancji więc możesz walić do mnie prosto z mostu :D Że też psiakowi się chce w taką pogodę wychodzić :)

moniusia: to duża zmiana jeśli o protokół chodzi, no no mam nadzieje, że wszystko będzie teraz tak jak być powinno! O! :) A tamta lekarka to faktycznie trochę sprawę spaprała, bo mogła po prostu spróbować...eh :/ Zwłaszcza, że podchodziliście komercyjnie. Najważniejsze, że ten co teraz jesteście ma pomysł. &&&&

lux: a może, ja się dosyć późno położyłam. Pakujesz powoli mieszkanko do przeprowadzki? Dużo macie rzeczy do zabrania ze sobą?

julia: przynajmniej później będziesz miała z głowy stres związany z powiedzeniem córci, że będzie miała rodzeństwo :D
moj Tomek ma ostatnie dni w tej pracy i zmienia ją i piatek ma juz wolny i zacznie rrozbierac meble i pakowac ciuchy, te niepotrzebne na weekend do toreb, w sobote i niedziela reszta, musimy ogromny naroznik zabrac, cala mebloscianke, wysoka i szeroka lodowke, pralke, dwa stoly, garnki, ogolnie mikrofale, kombiwar, miski itd i cala reszte, troche tego jest, karnisz, firany itp

Moniusia no to faktycznie pojechała ...chyba złotówki jej w głowie świataly .. noo to na Wielkanoc będą 2 tluste krechy :)

Jugo no pogoda pod psem hehe szybko wróciliśmy .... chlapa jak cholera ....

Mój gin jest spoko, zna się na rzeczy,ambitny ale po tylu latach mam wrażenie ze traktuje mnie jak koleżankę nie pacjentke .. z jednej strony fajnie wizyta na luzie .... ale teraz to go przycisne ....wczoraj szukałam gina mając na uwadze specjalistów którzy badali mnie w szpitalu teraz .... I ciężko mi się zdecydować. ... zapisze się chyba do ordynatora .... I mam jeszcze wizytówkę od dr który zajmuje się inseminacja. ... przyjmował pacjentki właśnie na oddziale na którym byłam, codziennie tyle par czekało, sam mnie zaczepil,chwile porozmawialismy i prosił żebym przyszła do niego .... ehh

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Aj, taka paniusia, że szkoda gadać. Następny i taśma leci. Zero refleksji tylko dowaliła większe dawki. I była większa ilość pęcherzyków, bo 7 (za pierwszym razem 4), ale co z tego jak wszystkie zdegenerowane, puste... Pewnie to wynik właśnie braku przerwy. Po @ z odstawienia progesteronu od razu drugie podejście... Za pierwszym razem było jak było, ale chociaż na dwie komórki miałam dwa zarodki.. Nie wiem czy złotówki czy po prostu

Jugosława, on po prostu, aż był zdziwiony, że tak nas potraktowali. Po prostu dla niego to jest normalne, żeby tak zadziałać, a tam brak zastanowienia... Za pierwszym razem rozumiem mogli nie wiedzieć jak zareaguje, dali nienajmniejsze dawki. Ale za drugim ;/

anula, u Ciebie może faktycznie mieszać coś nasienie. Plemniki dają radę zapłodnić, ale dna może być uszkodzone, a tego nie zbadasz. I przez to tak się może dziać... Bo z Tobą wszystko ok, więc podejrzewam, że to wina żołnierzyków. Po prostu to jedna wielka ruletka.

lux, fajnie :) Mnie też to niedługo czeka. Tyle, że ja zabieram tylko pralkę z większych rzeczy no i dwie nowe komody ;D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry