reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

anula: ko ko ko ko :D My to takie kurki jesteśmy co miesiąc :D Hahaha Mi też się ciężko wstaje ostatnio, zwłaszcza jak taka plucha za oknem...
Ja to jak " kwoka" co to jeszcze gdera ciągle hehe .... masakra wstałam dziś o 7;młodego odwiozlam do szkoły i spałam do 10 .. a teraz zamulam ....zero pożytku :)

Lux fajnie ze masz na kogo przelać swoje pragnienia .... ja to raczej z tych co tłumia w sobie a me dziecko już nie chce się tulic bo siara :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja to jak " kwoka" co to jeszcze gdera ciągle hehe .... masakra wstałam dziś o 7;młodego odwiozlam do szkoły i spałam do 10 .. a teraz zamulam ....zero pożytku :)

Lux fajnie ze masz na kogo przelać swoje pragnienia .... ja to raczej z tych co tłumia w sobie a me dziecko już nie chce się tulic bo siara :)

ile Twoj syn juz ma lat?

No u mojego juz " wstyd" ...w kwietniu 9 skończy ....boże jak to zlecialo .. jeszcze raz tyle i 18 stuknie:)

mojej szwagierki corka ma prawie 11 lat i smokówa jest taka, ze jak mnie widzi to biegnie, tuli sie i daje tak sie wycalowac, ze mokra jest a pol godz pozniej nawet nie da sie przytulic, oo takie ma fazy hahah, taki wiek to chyba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry