reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Luska a ja nawet unikać ciężarnych nie mogę bo przecież to moja praca:-/ szału dostaje ostatnio jak widzę te 16stki a nawet i 15stki w ciąży które przed szpitalem fajki palą... Albo takie co 10 dziecko rodza... No kurde czy zamiast takim dziewczynom nie mogłoby to maleństwo zostac zesłane takim jak my:-(

Anula dokładnie tak! Dziś mam dzień smecenia ale jutro juz będzie lepiej. Jak Wam mija wieczór? Ja z mężem kogel-mogel oglądamy:-) uwielbiam to! Juz chyba 3 raz ogladam.

Luska ja myslalam ze swój instynkt macierzyński taka praca zaspokojenia a tu klops. Jest jeszcze gorzej o. Tych maluszkow mi zal tylko bo to od razu widać kiedy dziecko było chciane a kiedy nie.

Tynka a to nie wiedziałam że ty w szpitalu pracujesz ....ale na byłam teraz 2 tygodnie na ginekologii j widziałam jak z patologii schodziły z brzuchami na faje

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula: na razie to świeże emocje. Dobrze, że jest owulacja, cykle regularne...większosć roboty masz z głowy. W końcu będzie ten cykl szczęśliwy co zajdziesz w ciążę i szczęśliwie donosisz. To troche jak ruletka :/ A to czekanie to dobija...fakt :/ Ja myślę, że człowiek w tym przypadku nie jest wadliwy, natury nie da sie oszukać. To tak jak z braniem progesteronu we wczesnej ciąży - można brać maksymalne dawki, a jak zarodek słaby to i tak sie nie utrzyma. Na cp nie masz wpływu, to nie dlatego, że coś zrobiłaś źle...niektórych sytuacji nie da się ominąć. Po prostu coś nie zagrało...gdzies kiedyś czytałam ile musi być warunków spełnionych, żeby począć zdrowe dziecko...było tego tyle, że nie dziwne, że można mieć z tym problem :|

tynka: masz rację z tymi bliźniakami, też mnie martwi fakt, że skoro o 1 się tyle staram to zanim doczekam się 2 to minie tyyyle czasu :/ Z późnej owulacji też sa dzieci, wiec to nie przeszkoda :)

lux: często tak jest, że jak ludzie nie chcą dzieci to wpadki zaliczają...nie wiem o co w tym chodzi.

Oj tak, dzisiaj narzekamy, a jutro zaciśniemy zęby i byle do przodu. Będzie dobry dzień, tydzień i miesiąc :)

Tynka a my w sumie się dzisiaj obijamy :) zaraz idę do łazienki i do łóżka .... kogiel mogiel uwielbiam :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzień dobry :)

tynka: praca wymagająca, nie ma co. Zdrówka życzę, żeby szybko przeszło przeziębienie. Powodzenia na wizycie :) Daj znać po co i jak.

julia: pewnie odsypiasz trochę? U mnie po śniegu prawie śladu nie ma...ale zmiana pogody...ponad 10 stopni różnicy :|

anula: udało ci się zapisać do gina? Wspominałaś, że będziesz się chciała umówić na wizytę.

luska: z @ to jest tak, że w przybliżeniu powinien przyjść po około 14 dniach od owulacji, plus minus oczywiście. Ja to tak sobie określam zwykle z jakimś marginesem, bo muszę się z wyprzedzeniem do gin zapisywać. Jak ma przyjść to niech szybko przychodzi, a jak ma nie przyjść to niech nie przychodzi :D

U mnie dzisiaj chlapa i szaro i brzydko...normalnie klasyczne "jak ja nie lubię poniedziałków". Jeszcze z nieba leci jakiś deszczyk malutki chyba...pięknie! :|

Udanego dnia dziewczyny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry