• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Dobry ...
Nessi ja juz w pracy,kawa ?
Dobrze ze dziś piątek .... m na badanie idzie,staram się nie myslec coby się nie nakręcac - ciekawe co wyjdzie ....
Wieczorem idziemy na imprezke :) wiec weekend zapowiada się pod hasłem " wegetacja " no ale trzeba się wkońcu wyluzowac bo juz mi się styki przegrzaly w czapie i normalnie parzy ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Anula, kawa z Tobą ? zawsze ! Jak trzeba to i drugą wypiję :-) :)
Ja młodego odstawiłam do przedszkola, a później sama się zbieram popracować ...
Czuję weekend nosem to zapału do pracy brak ;-) ;)
Anula, mój się wybiera i wybrać się nie może ...
U mnie jakiś 6-7 dzień po owu ... z rana miałam lekkie krwawienie z nosa ...to chyba nie tam ma być zagnieżdżenie ?;-) ;) Ehh ... muszę poszukać na allegro nowych testów owulacyjnych.

Nessi no ja też już druga kawa,ale w sumie nie bardzo mam co robić wiec powegetuje sobie do 10 a potem ruszam w teren :) .... co ty gadasz ! W nosie tez może być :) zrobilabys furorę :) hehe .... a ja dziś mam 3dc .... i uwaga ,zaczynam druga przygode z clo .... pierwsza zakonczyla się sukcesem aczkolwiek zagnieżdżane było tam gdzie nie trzeba - w jajowodzie ..... ale się udalo a to już duzo :)

Pewnie ze tak .... fizycznie zniose wszystko .... tak naprawdę to ostatnia @ po chemii była taka hmm jakby czysta sama krew,jak po rozcięciu palca .... a ta jest normalna wiec dobrze bo poza usg dowód widoczny gołym okiem ze organizm wrócił do normy .... oczywiście szlak mnie trafia jak sobie pomyślę ze byłam sierpniowka .... ale nadrobie :)

Pewnie, że tak ...ważne, że się nie poddajesz ....przynajmniej coś działasz, a ja w czarnej pupie nadal, niewiele wiem ... U mnie dzisiaj spadek temperatury był, ale nie biorę go na serio bo mój termometr do 2 miejsc po przecinku padł z braku baterii i sprawdziłam zwykłym .. od końca @ miałam 37,1 a dzisiaj 36,8 .... sprawdzanie tego i tak mi nic nie daje ...
Przy problemach z zagnieżdzeniem jak hormony w normie co może jeszcze być ?
Zrosty po CC, i nic więcej do głowy mi nie przychodzi.

Ostatnia edycja:
Kurcze organizm ludzki to zagadka .... cuda się dzieją normalnie ... a zobacz u mnie .... wszystkie ciążę w macicy ... syna rodziłam siłami natury,nigdy nie miałam zapalenia przydatków ani nic,żadnych operacji,nic totalnie nic a tu ciąża pozamaciczna .... mówią ze porostu miałam pecha bo ani zrostow nie było nic przy laparoskopii

Hejo laski,

xbom: możesz wpisać mnie jako Pomorskie, 30 lat, dzieci brak, termin @ to mniej więcej 11.03.2016. Miałam półroczną przerwę, a teraz zaczynam 2 cykl po tej przerwie.

anula: kciuki trzymam, żeby nasionka wyszły ok. Oooo impreza impreza dj laski namierza :D Taki totalny reset raz na jakiś czas dobrze wpływa na głowę...no może nie od razu, bo najpierw musi przestać boleć, ale w dłuższej perspektywie :D

azylek: ja też jem chia. Czasem to sobie je mlekiem zalewam i robię z nich desery. Pyszne wychodzi.

No i mamy piątek :)

Anula, kawa z Tobą ? zawsze ! Jak trzeba to i drugą wypiję :-) :)
Ja młodego odstawiłam do przedszkola, a później sama się zbieram popracować ...
Czuję weekend nosem to zapału do pracy brak ;-) ;)
Anula, mój się wybiera i wybrać się nie może ...
U mnie jakiś 6-7 dzień po owu ... z rana miałam lekkie krwawienie z nosa ...to chyba nie tam ma być zagnieżdżenie ?;-) ;) Ehh ... muszę poszukać na allegro nowych testów owulacyjnych.
skoro sa trzecie i czwarte otwory do zajscia to i zagniezdzanie moze isc z nosa Kochana :laugh2:
hehehehe ciekawe jak tam nasza 'kolezanka" hahaah

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry