• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Ja zauwazylam sluz ale nie wiem czy po lenie czy znowu mi sie cos poprzestawialo jajniki bola w pachwinach az do lez mnie to doprowadza raz boli lewy raz prawy. Jak nic do psychiatryka mnie wysla nie licze na ten cykl jak nic okres pojawi sie na koniec lutego

Lusia wiem ze nie da się nie myśleć zwłaszcza kiedy się czuje podwozie ale musi być jakiś patent na wyłączenie głowy,co najgorsze trzeba czekać ...- tak prosto powiedzieć tylko gorzej z włączeniem w życie.
Kupię ten len ...co mnie nie zabije to wzmocni :)

Jugo dobre :) hehe ...się usmialam :)

Dobra zbieram się z Biura .... jadę popracować czyt. Poplotkowac :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny :) Lublin deszczowy i tak ma być do marca... Brakuje słoneczka :( podbrzusze i jajnik prawy pobolewa już 3 dzień.
Anula trzymam kciuki za badanka no i oby clo ruszyło co ma ruszyć ;)
U nas weekend zapowiada się raczej kiepsko z taką pogoda. Nie lubimy siedzieć zamknięci w pubach, barach, wolimy plenerki ;) ale przy takiej pogodzie to o kant dupci można potluc :D no nic, coś się wymyśli

Hej dziewczyny :) Lublin deszczowy i tak ma być do marca... Brakuje słoneczka :( podbrzusze i jajnik prawy pobolewa już 3 dzień.
Anula trzymam kciuki za badanka no i oby clo ruszyło co ma ruszyć ;)
U nas weekend zapowiada się raczej kiepsko z taką pogoda. Nie lubimy siedzieć zamknięci w pubach, barach, wolimy plenerki ;) ale przy takiej pogodzie to o kant dupci można potluc :D no nic, coś się wymyśli
u nas super pogoda

reklama
Witam was kobietki ! :)

U mnie pada , zimno i masakra nic sie nie chce , dopiero wstalam z lozka ...
Ciąża mnie nawet w snach prześladuje , ponoć były dwie kreseczki ....

Zaraz się jedziemy z P na zakup mam ochotę na krewetki :D

Tynka a ty Poznań ? ;)

Tabelka prawie cała , czekamy jeszcze na julie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry