• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Lux no co ty duchy ? Ja to bym nie umiala spać ja tam wierzę w nie i się boję :unsure:

luska haaha imiona sa najjlepsze u nas nie bylo i nie slyszalo sie o zadnej Lenie a w szpitalu co druga :D

Kruczyca ta prorocze u mnie raczej nie są ...
W ciąży z małą ciągle chłopak był i też tak chcieliśmy a jest dziewczynka , więc już nie wierzę , że będą dwie ...
Ale zamówiłam wczoraj testy owu , więc będziemy się testować :)
no snilo mi sie , ze bylam w moim domu jednorodzinnym i zobaczylam, ze mrguaja swiatla i krzesla lataja a wiedzialam, ze nie ma tam rodzicow i pobieglam do babci i z nia do cioci po rodzicow i masakra jakie tam stwory lataly brrrrrr

no snilo mi sie , ze bylam w moim domu jednorodzinnym i zobaczylam, ze mrguaja swiatla i krzesla lataja a wiedzialam, ze nie ma tam rodzicow i pobieglam do babci i z nia do cioci po rodzicow i masakra jakie tam stwory lataly brrrrrr
To straszny sen az sie boje

luska zajdę , zajdę nie ino ja a wszystkie zajdziemmy , tylko czekamy az ktoś u nas zacznie pozytywnym tesciorkim :P
Lux na dniach testuje☺

To straszny sen az sie boje

Lux na dniach testuje☺
miewam tez sny prorocze, jak kuzynowi sie urodzil synek to w ta noc mi sie snilo, ze ma synka i ma krecone wloski i az w szoku bylam jak mi tata powiedzial, ze Darkowi sie mlody urodzil i wyglada jak dziewczynka w loczkach a jak innemu kuzynowi tez synek sie urodzil to w ta noc mi sie ten kuzyn snil i niosl jakies dziecko

luska ale Lenki to niezle lobuziary :D.
Dyzo jest fajnych imion , u mnie w rodzinie jest dyzo dzieci i w ogole maam duża rodzine to potem z tymi imionami trudno wybrać ...

U Was chyba nie pokazywalam mojego diabelka , wiec macie szatanka ;)

Szlicznotka !
To i ja pokażę swojego baranka
DSC_0331.JPG

Mam na tym lapku tylko to zdjęcie z pulpitu :)

Załączniki

• DSC_0331.JPG
    DSC_0331.JPG
    856,2 KB · Wyświetleń: 119
reklama
miewam tez sny prorocze, jak kuzynowi sie urodzil synek to w ta noc mi sie snilo, ze ma synka i ma krecone wloski i az w szoku bylam jak mi tata powiedzial, ze Darkowi sie mlody urodzil i wyglada jak dziewczynka w loczkach a jak innemu kuzynowi tez synek sie urodzil to w ta noc mi sie ten kuzyn snil i niosl jakies dziecko

Kiedy Ty mi ciążę przepowiesz >?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry