Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
xbum: o to nawet nie wiedziałam, że tak możnaTo znaczy chodzisz po sklepie, ładujesz do wózka i im zostawiasz?
oo jak fajnieDokładnie , wybieram sobie co chce , płacę a obi mi to przywoza
Bo jak zamawialam przez internet to raz mi brzydkie warzywa przywiezzli a ja lubie twarde![]()

mega duze zakupy zrobilas?Lux no fajnie , bo jak nam sie auto popsulo to jak to przywieźć ...
Rozumie jakby to było trochę i lekkie ..
A tak to sie nie martwie i jutro będą
Coś podobnego jest jeszcze na alma czy coś takiego ...
no tego to ja nie weim kiedy Ci sei uda, a szkoda, co do testu to juz mam cykora, bo do wieczora dalekoHejo:-)
Ale produkujecie wcale Was nadrobić nie mogę!
Lux proszę o przepowiednie kiedy i mnie się uda:-)
Bum ale super sprawa z tymi zakupami! Ja właśnie najbardziej nie lubię wnosić wszystkiego do mieszkania i rozpakowywac jeszcze nie lubię o.
Ja dziś miałam na obiad smazona mirune z warzywami i surówka z czerwonej kapusty.
Pisalyscie o imionach dla dzieci? Ja też mam już swoje ulubione:-) dla dziewczynki albo Liliana albo Idalia a dla chłopca Artur a mężowi bardzo podoba się Dorian ale mnie nie.
Jadę po receptę niedługo ale mam stresa o matko!
Lux wiem co to znaczy strach przed zrobieniem testu. Kiedyś miałam tak że uwielbiałam testy robić nawet jak wiedziałam że negatyw będzie. Teraz wolę nie robić wcale. I chyba nie będę bo mnie to tylko doluje bo co miesiąc i tak czuję że dostanę tego okresu.