• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Lux no fajnie , bo jak nam sie auto popsulo to jak to przywieźć ...
Rozumie jakby to było trochę i lekkie ..
A tak to sie nie martwie i jutro będą :D

Coś podobnego jest jeszcze na alma czy coś takiego ...

Hejo:-)
Ale produkujecie wcale Was nadrobić nie mogę!
Lux proszę o przepowiednie kiedy i mnie się uda:-)
Bum ale super sprawa z tymi zakupami! Ja właśnie najbardziej nie lubię wnosić wszystkiego do mieszkania i rozpakowywac jeszcze nie lubię o.
Ja dziś miałam na obiad smazona mirune z warzywami i surówka z czerwonej kapusty.
Pisalyscie o imionach dla dzieci? Ja też mam już swoje ulubione:-) dla dziewczynki albo Liliana albo Idalia a dla chłopca Artur a mężowi bardzo podoba się Dorian ale mnie nie.
Jadę po receptę niedługo ale mam stresa o matko!
Lux wiem co to znaczy strach przed zrobieniem testu. Kiedyś miałam tak że uwielbiałam testy robić nawet jak wiedziałam że negatyw będzie. Teraz wolę nie robić wcale. I chyba nie będę bo mnie to tylko doluje bo co miesiąc i tak czuję że dostanę tego okresu.

Hejo:-)
Ale produkujecie wcale Was nadrobić nie mogę!
Lux proszę o przepowiednie kiedy i mnie się uda:-)
Bum ale super sprawa z tymi zakupami! Ja właśnie najbardziej nie lubię wnosić wszystkiego do mieszkania i rozpakowywac jeszcze nie lubię o.
Ja dziś miałam na obiad smazona mirune z warzywami i surówka z czerwonej kapusty.
Pisalyscie o imionach dla dzieci? Ja też mam już swoje ulubione:-) dla dziewczynki albo Liliana albo Idalia a dla chłopca Artur a mężowi bardzo podoba się Dorian ale mnie nie.
Jadę po receptę niedługo ale mam stresa o matko!
Lux wiem co to znaczy strach przed zrobieniem testu. Kiedyś miałam tak że uwielbiałam testy robić nawet jak wiedziałam że negatyw będzie. Teraz wolę nie robić wcale. I chyba nie będę bo mnie to tylko doluje bo co miesiąc i tak czuję że dostanę tego okresu.
no tego to ja nie weim kiedy Ci sei uda, a szkoda, co do testu to juz mam cykora, bo do wieczora daleko

Tynka a skąd ty jesteś bo wpisalam Poznań ale nie wiem czy dobrze :)
A po jaką receptę jedziesz ?

U nas mam nadzieję , że będzie chłopak i będzie Marcel :)

Lux nie pytaj , najniższa krajowa to moje zakupy .... a pamiętam jaak za 300 zł się z pełnym wózkiem wyjezdzalo ze sklepow , tak mala byl a teraz ...

Ostatnia edycja:
reklama
xbum: super sprawa z tymi zakupami. Ja też się zawsze obawiałam właśnie, że jak zamówię to mi brzydkie warzywa, owoce i mięso przywiozą. A tu proszę, taka opcja. Muszę skorzystać. A co do testów paskowych, to podejrzewam, że są standardowe. Po prostu musi być odpowiednio wysoki poziom hcg :)

tynka: dzisiaj po receptę śmigasz? Będziesz miała jakieś badanka czy tylko odbierasz?

azylek: jesteś już po wizycie? Co tam lekarz powiedział za te 200 zł ? :D

A może zrobimy sobie taki kalendarz jak dziewczyny z innych wątków mają? Właśnie z terminami wizyt/badań. Wiem, że to większy sens ma jak już zaciążymy, ale teraz też latamy po lekarzach, badaniach więc fajnie byłoby mieć coś takiego.

Co wy na to? Ja mogę to redagować jak coś :) Coś takiego:

LUTY

19.02: Tynka - odbiór recepty
22.02: Jugosława - wizyta u ginekologa (USG, monitoring)

Czy to już za dużo kombinowania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry