• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
anula: no to pięknie, że się poprawiło nasionko! A pewnie, że mini zapodaj :D A co, weekend się zaczął :D

karola: mam nadzieję, że uda ci się przekonać tą zatwardziałą starą panne...chociaż takie to czasem potrafią za skórę zajść :/ Szybko przyszło zamówienie z allegro.

anula: no to pięknie, że się poprawiło nasionko! A pewnie, że mini zapodaj :D A co, weekend się zaczął :D

karola: mam nadzieję, że uda ci się przekonać tą zatwardziałą starą panne...chociaż takie to czasem potrafią za skórę zajść :/ Szybko przyszło zamówienie z allegro.
Ja czekam na zamowione filtry na kuriera ale nie ma dalej go

Jugus to ja to tak hmm idę do gina swojego po @ nie wiem jeszcze kiedy ....to uzupełniamy
ale .... 22.02 - badania krwi robie w labo ....
16.03 gin w klinice niepłodności

15.03 robie test ciazowy heh

wiec póki co tyle :) hehe

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

namówilas mnie ! idę nogi ogolić :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

LUTY:

19.02: Tynka - odbiór recepty
22.02: Anula - badania krwi
22.02: Karola - TSH
23.02: Jugosława - monitoring
23.02: Karola - monitoring

MARZEC:

10/11.03: Luska - badanie krwi, TSH
15.03: Anula - test ciążowy
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

reklama
Anula gdzie wysłać tą tabelke ?
Najlepiej jaakby ktoś wkleil na pierwsza stroną to bym musiała w mailu przesłać może ...

Jogu fajny ten kalendarzyk :)

Ja będę musiała się zapisać po weekendzie do lekarza normalnie dostalam jakiegoś lekkiego wycieku z cycka .... teb bromergon co biorę cos tam pisze o zatrzymaniu laktacji ja już nie miałam , a coś się teraz pojawiło :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry