• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hej :)

A tu jak zawsze szał postów:) Ja wczoraj była robić badania okresowe do pracy. Normalnie kłuła mnie igła jak do konia. Brrr... Przynajmniej morfologie i ALAT bede miała zbadany :) Dziś nareszcie piątek i wolny weekend, a w poniedziałek szkolenie. Od wtorku mam iść na nocki, ale dzwoniłam dziś do gin, żeby umówić się na monitoring, a ta, że mam w środe wpaść po L4 na ten tydzień, a w piątek na USG. Początkiem marca wybieram się do kadrowej poprosić o zmiane, żebym nie musiała pracować na nocki. No ale nie wiem czy mi się to uda, szczególnie, że to zatwardziała stara panna.
Dzisiaj przyszły moje allegrowe zakupy. Testy ovu, inofem i androvit dla mojego M :) Moge zacząć go faszerować. Biedak jest tak zdeterminowany, że chyba się już na wszystko zgodzi co wymyśle :) A mnie się wiesiołek kończy, ale chyba tylko o siemieniu zostane bo to w sumie te same efekty.
Fajny pomysł z tym kalendarzem.
Luxi, a za Ciebie trzymam kciuki &&&

ale naprodukowalyscie ! chyba ogarne :)

bum dawaj tabelke ... śliczna córcia

Jugo dobry pomysł to jest ....

Lux testuj ...

Lusia kupiłam len :) ale ochydne te tabletki bleee ....dam rade :)

Karola ja też kupilam dla siebie wieska,len,Wit. D ...inofolic mam jutro do odbioru ....i staremu androvit plus kupiłam :)

Tynka Hey Hey ..... ja teraz mam ambitny plan-zatestuje późno heh

Nessi fajny " baranek" ...mój to zodiakalny nawet zresztą ja też heh

odebralam badania .... jest poprawa i to mega,jestem zadowolona po mimo żołnierzy z wadą jest trochę tych mega prawidlowych a ja potrzebuje tylko 1 sztuki :) ...mam powera,luz i wiarę ze się uda i nie ma innej opcji .... m kamień z serca z mojego podejścia .... bo się podlamal ...ale jak nie my to kto ? damy rade :)

idziemy dziś na imprezę ... chyba mini zapodam a co :) aaa nogi trzeba ogolic hehe

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Luśka, ja też nie, ale w przyszłym tygodniu chce zrobić sobie tsh i żelazo. Także jeszcze jedno kłucie, ale na szczęscie pielęgniarka u nas w ośrodku jest delikatna :)

Kruszyca a ty po owu ?
u nas tez ponuro .... blee
..młodego do babci wywozimy hyhy ....

Azylek nie mogę twojego posta znaleźć .... wadę wzroku mam ale ze aż taką .....

Julia hop hop ?

kogo tam pominelam?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Na razie wygląda to tak. Jeśli chcecie, żebym dopisywała to po prostu podawajcie w postach, a ja będę zbierała. Kalendarz będzie oddzielnym postem zawsze, żeby dobrze się czytało.

LUTY:

19.02: Tynka - odbiór recepty

22.02: Karola - TSH
23.02: Jugosława - monitoring
23.02: Karola - monitoring

MARZEC:

10/11.03: Luska - badanie krwi, TSH
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama