luska22
Czekam na swój mały cud
Na weekend poniedzialekLuska obyś juz jej nie dostalai zapoczątkowała nam 2 krechy na wątku .... noo mów szybko kiedy to @ przewidywana?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na weekend poniedzialekLuska obyś juz jej nie dostalai zapoczątkowała nam 2 krechy na wątku .... noo mów szybko kiedy to @ przewidywana?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Nie nakrecam sie bo sie nie uda jutro mam dentyste w piatek pulmonologa wiec nie mam czasu myslec te chwile to juz dla mnie rutyna wiec co ma byc to bedzieluska: to może @ nie przyjdzieTego ci życzę
A tak na serio to spróbuj się nie nakręcać za bardzo, teraz pozostało ci czekanie, co ma być to będzie. Zrobiłaś wszystko co mogłaś a ta druga część nie zależy od ciebie. Lepiej się pozytywnie zdziwić niż jakoś załamać, bo jakieś objawy wskazywały, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki &&&&&&.
Zab mi daje popalic plomba troche sie zjadla i mam ostra krawedz no i trzeba wymienic kilka plom rutyna ja mam slabe zeby a pulmonolog zajmuje sie moja astma i alergialuska: no to ufffI tak jak piszesz, że jak się nie ma czasu myśleć to głowa wolna od tego. A co u dentysty robisz? Przez chwilę zaczęłam się zastanawiać czym się zajmuje pulmonolog, ale sobie przypomniałam
![]()
no dzis to jedna baba po calosci pojechala, zostawila koszyk na srodku drogi i daaawwaaaj na sklep a ten wozek stoi!!!! i sie wkurzylam i go przestawilam tam gdzie jej wzrok nie siegal, a zostawila kretynka w nim torebke-jej mina gdy go szukala-bezcennalux: mnie w marketach ludzie też często denerwują. A już jak mam gorszy dzień to mam ochotę ich wszystkich wózkiem przejechać. Nie znoszę jak wie mnie wjeżdżają, stawiają wózek gdzie popadnie i pchają się do półek...normalnie jakby za darmo coś dawali tak się pchają.
luska: dentysta będzie miał co robićAle za to ból powinien przejść. Eh te zęby...ja też będę szła, ale dopiero jakoś w kwietniu, może wcześniej. To jedna ze specjalności lekarskich, które mnie odpychają...i nie pomoże nawet przystojny stomatolog, bo i tak strach będzie. No ale warto chodzić i w miarę regularnie przeglądać, bo można wcześnie coś tam wykryć i zaradzić, a jak już się próchnica zadomowi za głęboko...to kaplica :/

Mnie nie bola chodze regularnie mam fajna dentystke wiec jak zrobie wszystko to bede miala spokoj na jakis czaslux: mnie w marketach ludzie też często denerwują. A już jak mam gorszy dzień to mam ochotę ich wszystkich wózkiem przejechać. Nie znoszę jak wie mnie wjeżdżają, stawiają wózek gdzie popadnie i pchają się do półek...normalnie jakby za darmo coś dawali tak się pchają.
luska: dentysta będzie miał co robićAle za to ból powinien przejść. Eh te zęby...ja też będę szła, ale dopiero jakoś w kwietniu, może wcześniej. To jedna ze specjalności lekarskich, które mnie odpychają...i nie pomoże nawet przystojny stomatolog, bo i tak strach będzie. No ale warto chodzić i w miarę regularnie przeglądać, bo można wcześnie coś tam wykryć i zaradzić, a jak już się próchnica zadomowi za głęboko...to kaplica :/