luska22
Czekam na swój mały cud
Jeszcze jedna kobietka po proteze i ja dam radeluska: to będziesz miała już za sobąPotem będzie przyjemniejsza wizyta
Trzymaj się
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze jedna kobietka po proteze i ja dam radeluska: to będziesz miała już za sobąPotem będzie przyjemniejsza wizyta
Trzymaj się
![]()
mnie tez czeka dentysta niedlugoJeszcze jedna kobietka po proteze i ja dam rade

bardzo sie ciesze-to do roboty, tylko meza nie zajedz hihiJa juz po wizycie ....czysto,wszystko jest książkoweendometrium idealne 5cm,jajnik prawy jak I lewy naprodukowaly pęcherzyki, są duże wiec za 2-3 dni max ovu .... jajowod lewy nawet poszerzony wiec mówi ze super a prawy tez ładny .... żadnego płynu, niczego... mówi ze fajna jestem to mogę się bzykac
.... I wogole tak sobie porozmawialismy o cp ... opowiedział mi jak to z jego strony wygląda . . Ze jajowody wija się jak wąż I poprostu miałam pecha bo jajeczko musiało być duże i nie mogło zejść .. a to ze po laparoskopii zostawili mi bladtocyste etc to ich błąd normalnie. ... mówi ze mogę ich skarżyć choć oni i tak wybrania się tym iż robili wszystko coby zachować jajowod .. w każdym razie dostałam zielone światło ...
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
oj biedny hihi nie daj mu odpoczac heheeh, niech sie staraLux on już ucieka,wczoraj piszczal ze głową go boli -to mu powiedziałam co myślę
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
no ochrzczę nowe mieszkanie w weekend hehehelux: to na wykończeniuNooo to niedługo do akcji
luska: oooo to szybko kolejka szła. Najważniejsze, że już po. Wszystko udało się zrobić?
anula: no to cudowne informacje dostałaś od ginekologa. Szybko ci się organizm zregenerował. Super. Eh ze skarżeniem lekarzy to może być ciężko, zwłaszcza u nas, gdzie nie są to częste przypadki :/ Najważniejsze, że wszystko dobrze, a nawet więcej. A mąż niech paracetamol weźmie na głowę i do roboty![]()
hahaha a jaklux: ahahaha dobra okazjaSprawdzicie czy meble dobrze działają
![]()
![]()
![]()