• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jugo nooo paracetamol to ja mu wczoraj zapodalam ale tak obłożenie go bolało ze aż za głowę się trzymal biedak .... noo zrób pazurki jakiś fajny kolorek bo szaro za oknem :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula: hahaha ja nie wiem co to by było, gdyby faceci mieli rodzić dzieci :D No ale z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej ;) Z nimi to też tak jest, że jak im sie chce to nie ma przeproś, a jak na odwrót to czasem gorzej. Na szczęście łatwo można ich przekonać :D Najważniejsze, że spełnia swój obowiązek :P hihihi

julia: jak tam? Jakie zmiany masz teraz?

moniusia: a jak u ciebie koniec tygodnia kochana?

A pazurki zrobię może w weekend, ale na bank coś muszę kolorowego wykombinować, bo idzie deprechy dostać. Ciągle mżawka na zmianę z deszczem.

luska: masz rację, że poprawiają humor. Ja też ostatnio rzadko maluję. I też zauważyłam, że jakoś szybciej ni rosną...kiedyś to musiałam czekać i czekać, a teraz? Jakoś szybciej. Nie wiem czym je napędzam, ale działa :)

Dobrej nocy laski :)

Hej kochana, ja mam popoludniowki wiec z pisaniem niema kiedy:/ zdarze przeczytac ale zeby odpisac ciezko
Tym bardziej ze corka w domu bo ferie ma

Tynka kurde szkoda kochana ze takie informacje dostalas na temat swojego organizmu:/ wiec co mozesz przezywac, ale trzeba sie pogodzic z tym faktem , i pamietaj ze szanse na dziecko masz tylko niestety z wieksza kontrola lekarza i lekow...przechodzilam to samo... niestety moja kolejna ciaza to bedzie ruletka:/ obstawiona lekami zastrzykami...wiec czasami na sama mysl mi sie odechciewa.
Glowa do gory, lekarz znajdzie dla Ciebie rozwiazanie

Luska to zaciskam &&&&& za Xiebie.
Wspolczuje dentysty, niestety mi tez sie klania, ale co strach wiekszy

Jugoslawa i jak paznokcie zrobione?
Ja juz od ponad 2 lat nosze ciagle zele i jestem zadowolona a rosna w zastraszajacym tempie
Jeszcze jutro do pracy i do niedzieli mam spokoj

Anula super wiesci i tylko pozostaje kciuki zaciskac

A ja wlasnie z pracy wracam, szybki prysznic i spac

Dzień dobry,

julia: ja żeli jeszcze nigdy nie miałam. Zanim pojawiły się lakiery hybrydowe, to malowałam klasycznymi. Zrobienie pazurków zostawiam na weekend. No tak, ferie dla dzieciaków to czas laby, a dla rodziców niekoniecznie. Jeszcze ferie jak ferie, bo trwają 2 tygodnie tylko, ale wakacje? Tu dopiero problem co z dzieckiem przez 2 miesiące zrobić...teraz chyba i tak lepiej, bo sporo inicjatyw miasta i wioski robią, żeby trochę odciążyć rodziców. Kolorowych snów :)

Zastanawiam się ostatnio co tam z jazza...

Udanego dnia.

reklama
Hej dziewczyny :-) przepraszam że wczoraj nie pisałam ale byłam u dentysty potem trochę u teściów, trochę u rodziców późno wróciłam i zrobił się późny wieczór a że dziś w pracy to poszłam spać.

Co do dentysty to ja sie boje panicznie. Ja musiałam ząbek wyrwać , moja wina bo tego jednego bardzo zaniedbałam. Reszta już jest cacy. Drobne tylko ubytki, które powiedział że szybko mi zrobi. Chcę je przed ciąża wyleczyć wszystkie.

Pisalyscie chyba że faceci przeżywają chorobę. Mój to jest przezabawny jak choruje. Ostatnio stwierdził że na pewno ma gorączkę. Wziął mój termometr owulacjny i sobie zmierzył i miał 36, 64. No i z mina bezcenna mi oznajmia że miał rację bo jednak TROCHĘ MA TEJ TEMPERATURY!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry