• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
lux: to na wykończeniu :) Nooo to niedługo do akcji :D

luska: oooo to szybko kolejka szła. Najważniejsze, że już po. Wszystko udało się zrobić?

anula: no to cudowne informacje dostałaś od ginekologa. Szybko ci się organizm zregenerował. Super. Eh ze skarżeniem lekarzy to może być ciężko, zwłaszcza u nas, gdzie nie są to częste przypadki :/ Najważniejsze, że wszystko dobrze, a nawet więcej. A mąż niech paracetamol weźmie na głowę i do roboty :D
Tak teraz dopiero w wakacje mam sie pojawic☺

Boje się dentysty :) na samą myśl dłonie mi się pocą. ...

Jugo,Tynka,Moniusia ,Jula,Lux,Lusia * mam nadzieje ze nikogo nie pominelam* jak dzień mija?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

luska: to do wakacji sobie odpoczniesz od dentysty :)

lux: uuu to faktycznie wymagana wizyta u stomatologa :/ Dobrze, ze cię nie boli, bo czasem jak korzeń czuć to zaraz blisko do nerwu i są jazdy :/

anula: dzień mi mija wolno...przez pogodę, która jest gorsza niż wczorajsza :/ Nawet kawka mnie na nogi nie postawiła :/ A ty jak tam? Kupiłaś chłopowi paracetamol? :D

Tak patrzę na swoje pazurki i stwierdzam, że potrzebuję wizyty u kosmetyczki...może jakąś kolorową hybrydkę sobie zrobię...na poprawę nastroju :D

luska: to do wakacji sobie odpoczniesz od dentysty :)

lux: uuu to faktycznie wymagana wizyta u stomatologa :/ Dobrze, ze cię nie boli, bo czasem jak korzeń czuć to zaraz blisko do nerwu i są jazdy :/

anula: dzień mi mija wolno...przez pogodę, która jest gorsza niż wczorajsza :/ Nawet kawka mnie na nogi nie postawiła :/ A ty jak tam? Kupiłaś chłopowi paracetamol? :D

Tak patrzę na swoje pazurki i stwierdzam, że potrzebuję wizyty u kosmetyczki...może jakąś kolorową hybrydkę sobie zrobię...na poprawę nastroju :D
bolalo na poczatku, teraz juz nia, ale krew leciala tylko chwile

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry