luska22
Czekam na swój mały cud
Ja juz po dwa zeby zrobione ten drugi u gory bolal a teraz pulsuje masakra musze wziasc paracetamolmnie tez czeka dentysta niedlugo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja juz po dwa zeby zrobione ten drugi u gory bolal a teraz pulsuje masakra musze wziasc paracetamolmnie tez czeka dentysta niedlugo![]()
Tak teraz dopiero w wakacje mam sie pojawic☺lux: to na wykończeniuNooo to niedługo do akcji
luska: oooo to szybko kolejka szła. Najważniejsze, że już po. Wszystko udało się zrobić?
anula: no to cudowne informacje dostałaś od ginekologa. Szybko ci się organizm zregenerował. Super. Eh ze skarżeniem lekarzy to może być ciężko, zwłaszcza u nas, gdzie nie są to częste przypadki :/ Najważniejsze, że wszystko dobrze, a nawet więcej. A mąż niech paracetamol weźmie na głowę i do roboty![]()
mi sie nawet czesc zeba wylamala i korzen czuje, oj musze naprawde szybko isc to zrobicJa juz po dwa zeby zrobione ten drugi u gory bolal a teraz pulsuje masakra musze wziasc paracetamol
u mnie w pracy do 17-tej, jeszcze godzinkaBoje się dentystyna samą myśl dłonie mi się pocą. ...
Jugo,Tynka,Moniusia ,Jula,Lux,Lusia * mam nadzieje ze nikogo nie pominelam* jak dzień mija?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

bolalo na poczatku, teraz juz nia, ale krew leciala tylko chwileluska: to do wakacji sobie odpoczniesz od dentysty
lux: uuu to faktycznie wymagana wizyta u stomatologa :/ Dobrze, ze cię nie boli, bo czasem jak korzeń czuć to zaraz blisko do nerwu i są jazdy :/
anula: dzień mi mija wolno...przez pogodę, która jest gorsza niż wczorajsza :/ Nawet kawka mnie na nogi nie postawiła :/ A ty jak tam? Kupiłaś chłopowi paracetamol?
Tak patrzę na swoje pazurki i stwierdzam, że potrzebuję wizyty u kosmetyczki...może jakąś kolorową hybrydkę sobie zrobię...na poprawę nastroju![]()
Odpoczywam zab powoli ustajeBoje się dentystyna samą myśl dłonie mi się pocą. ...
Jugo,Tynka,Moniusia ,Jula,Lux,Lusia * mam nadzieje ze nikogo nie pominelam* jak dzień mija?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Kochana to nie zwlekaj musisz isc do dentystybolalo na poczatku, teraz juz nia, ale krew leciala tylko chwile
no musze, tylko kiedy jak pracuje do wieczora, musze cos wykombinowaćKochana to nie zwlekaj musisz isc do dentysty