• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hej dziewczyny! Jugo ja tez poprosze o przesłanie chociaż jednej porcji pozytywnego myślenia, bardzo by mi się przydało, szczególnie teraz!

Luska a ty kiedy testujesz? Trochę podczytywalam ale w końcu nie wiem dokładnie jaki jest etap u Ciebie.

Lux przeprowadzka dla mnie masakra! Sama to we wrześniu przechodziłam. Noszenie tego wszystkiego i ustawianie i te rozpakowywanie to byl horror ale potem poczucie ze jesteś na swoim bezcenne. Szkoda tylko ze u mnie przy okazji przeprowadzki okazało się jaki mój kochany maz ma problem z utrzymaniem porządku. Wcześniej za skubanca jego mamusia sprzatala a ja teraz niezły szok przezylam! Okazało się np ze najlepszym miejscem na zdjęte brudne dresy jest szafka na telewizor!

reklama
Dzień dobry ....u mnie wiosna -cieplutko .... młody do szkoły odstawiony a ja już leżę w łóżku :)

Tynka milej pracy

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hejo dziewczynki,

anula: u mnie też wiosna! Normalnie pogoda płata nam niezłe figle ostatnio :| Ja to chyba wolałam czasy, kiedy było wiadomo, że jak styczeń to zima, jak maj to wiosna i tak dalej, a nie teraz takie pomylone wszystko. Już się doczekać nie mogę na tych wszystkich zakatarzonych i przeziębionych ludzi, bo przez takie anomalie to zwykle wysyp jest :| No ale nie ma tego złego...przynajmniej łatwiej się przemieszczać :) Przyjemnego leniuchowania :D

tynka: powodzenia w pracy. Przesyłam dużo dużo porcji pozytywnego myślenia :D:D:D

Dziewczyny, będzie w końcu dobrze u nas wszystkich. Im częściej będziemy to sobie powtarzać tym szybciej będzie nam lepiej :D Każda z nas ma gorsze chwile, ale grunt, że się z tego podnosimy i idziemy dalej, żeby zawalczyć o dzieciątko. Normalnie kobieca siła się pojawia, która nie pozwala nam na długo upaść. Trzeba ładować baterie i iść dalej :)

Udanego dnia.

Anula a w pracy ok, jestem sama ze wszystkim, bo bratowa coraz rzadziej przyjezdza pomoc, ale daje rade
Tynka ja przeprowadzki lubie jak juz jest po, a facet mega, moj ma problem z zostawianiem gaci i skarpetek w lazience kolo wc, nosz wrr, udusic mozna
Jugi no mysle, ze szybko nam pojdzie, juz sie nie moge doczekac, bo mam dosc tego obecnego mieszkania, tej rudery

moj Tomek zmienia prace i kierownik nie chce pozwolic mu odejsc i poszedl do prezesowej by dala Tomkowi podwyzke, zeby nie odszedl hahah, teraz docenia pracownika? a jak Tomek po 13 godzin robil i prosil kierownika by ten czasmi pozwolil mu zejsc po 11 godz to tamten gluchy byl, ja mowilam, ze oczy sie kierownikowi otworza gdy Tomek odejdzie i mialam racje

Lux ale ma już nagrana nowa prace?Noo zawsze tak jest ...ciekawa jestem co u mnie w pracy powiedzą jak wrócę bo od 2 mc jestem na zwolnieniu. ...

U mnie zaś jajniki pracują .... czuje ze ovu będzie ... uff tyle dobrego .... dziś 11dc wiec jutro gin mi powie co tam się dzieje ..

Naleśniki chyba zrobię na obiad bo nie chce mi się nic tworzyć. ..

Lux ale ma już nagrana nowa prace?Noo zawsze tak jest ...ciekawa jestem co u mnie w pracy powiedzą jak wrócę bo od 2 mc jestem na zwolnieniu. ...

U mnie zaś jajniki pracują .... czuje ze ovu będzie ... uff tyle dobrego .... dziś 11dc wiec jutro gin mi powie co tam się dzieje ..

Naleśniki chyba zrobię na obiad bo nie chce mi się nic tworzyć. ..

no ja pisalam jakis czas temu, ze szuka nowej pracy i praca znalzla jego-bedzie u mojego taty pracowac, sluz jaki masz?

Hej dziewczyny! Jugo ja tez poprosze o przesłanie chociaż jednej porcji pozytywnego myślenia, bardzo by mi się przydało, szczególnie teraz!

Luska a ty kiedy testujesz? Trochę podczytywalam ale w końcu nie wiem dokładnie jaki jest etap u Ciebie.

Lux przeprowadzka dla mnie masakra! Sama to we wrześniu przechodziłam. Noszenie tego wszystkiego i ustawianie i te rozpakowywanie to byl horror ale potem poczucie ze jesteś na swoim bezcenne. Szkoda tylko ze u mnie przy okazji przeprowadzki okazało się jaki mój kochany maz ma problem z utrzymaniem porządku. Wcześniej za skubanca jego mamusia sprzatala a ja teraz niezły szok przezylam! Okazało się np ze najlepszym miejscem na zdjęte brudne dresy jest szafka na telewizor!
Tynka kochana endometrioza to nie wyrok dostaniesz leki hamujace ja i hormony dziewczyny z endometrioza zachodza w ciaze wiec glowa do gory wiesz na czym stoisz teraz to juz z gorki pojdzie
A ja co coz jestem po hsg wyszlo ok owulacje mam lekarz planowal iui ale od grudnia nic z tym nie zrobil ladowal we mnie clo i ovitriele ale z iui nici olal mnie totalnie tak sie nie robi wiec po ostatnim monitoringu zmienilam lekarza poszlam do nowej ginki zrobila mi cytologie zaplanowala usg dala skierowanie na hormony zbadala szyjke 8 lutego mam usg waldek od grudnia bierze witaminy na poprawe plemnikow ma astheno teratozoospermie powtorzymy badania w maju i waldek pojdzie prywatnie to urologa to tyle narazie stoimy w miejscu teraz czekam na okres ma byc jakos na wekendzie ale sie opozni bo mialam pozna owulacje

reklama
Lux zamorduj,przegapilam albo nie zakodowalam ....

Śluz mam idealny choć rano twierdziłam ze nie mam ...w każdym razie jest przezroczysty i ciągnący, jaja dają czadu a temp dziś 36,4 choć wczoraj głupia ja się rozpedzilam i nie zmierzyłam ale przed wczoraj była 37 równo ....choć nie chce zbytnio mierzyć bo chyba mnie to stresuje okrutnie .... no nic podziałami sobie i zobaczymy no i się okaże co gin jutro na usg zobaczy ....

Lusia faktycznie nie fajnie cie potraktowano .... no I trochę przyjęłas leków grrr .... fajnie ze m ma kuracje u nas po kuracji ewidentna poprawa .... trzymam mocno kciuki ....

Miały być naleśniki będzie spaghetti carbonara-zapraszam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry