• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tęczowa i długo juz to stosujesz? Ja mam hashimoto jeszcze do tego wszystkiego, w sumie chyba tez by mi sie przydały takie wspomagacze [emoji4]
Ciagle limfocyty mam podwyższone w morfo, wiec cos musi mi zżerać organizm, pytanie tylko co.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Tęczowa i długo juz to stosujesz? Ja mam hashimoto jeszcze do tego wszystkiego, w sumie chyba tez by mi sie przydały takie wspomagacze [emoji4]
Ciagle limfocyty mam podwyższone w morfo, wiec cos musi mi zżerać organizm, pytanie tylko co.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
ja biorę od czwartku czyli dziś 6 dzień. Przy hashi też Ci się przyda

No to ja sie przy Was sporo rzeczy dowiem! Tak mi przykro że nie należymy do tych kobiet które żeby zajść w ciążę po prostu przestają się zabezpieczać...ja też tyle suplementów stosuje żeby tylko się udało i narazie nic ech...człowiek się z czasem mądrzejszy od lekarzy robi bo ciągle szuka przyczyny.

No to ja sie przy Was sporo rzeczy dowiem! Tak mi przykro że nie należymy do tych kobiet które żeby zajść w ciążę po prostu przestają się zabezpieczać...ja też tyle suplementów stosuje żeby tylko się udało i narazie nic ech...człowiek się z czasem mądrzejszy od lekarzy robi bo ciągle szuka przyczyny.
żebyś wiedziała..ja sama robiłam badania na własną rękę, bo wyprosić się ciężko i sama przeszukuję informacje i pytam

Tęczowa ja się uzależniłam od czytania w necie wszystkiego a bez forum to żyć nie mogę. Jak nie pisze to chociaż czytam i chcąc nie chcąc i tak ciągle myślę jak by tu zwiększyć nasze szanse. Obiecałam sobie ze juz nie będę tak przeżywać a potem wychodzi jak zawsze. Dzis mi doszła kolejna przesyłka witamin i conceive plus i znowu 114 zł wydałem w kierunku starania o dzidziusia.
Dziewczyny zapomniałam Wam napisać że jak byłam teraz w szpitalu to miałam usg ginekologiczne i jednak skoro już drugi lekarz powiedział że nie można znaleźć prawego jajnika i to pewnie endometrioza to chyba jednak coś jest na rzeczy...i jak tu wierzyć lekarzom no. Mój gin to widocznie bardzo chciał żeby było dobrze i jak coś znalazł to sobie odpowiedział że to na pewno ten prawy jajnik mimo że nawet go nie przypomina...i znowu usłyszałam historie żeby zrobić laparoskopie diagnostyczna.
Dam sobie jeszcze czas do maja. W maju mija ten przepisowy rok staran i ja chyba się zapisuje do kliniki leczenia niepłodności.
Wielka nadzieję przywiązuje do badania nasienia. Oby z nim było wszystko dobrze.

Tęczowa mój ginekolog też mi nic nie chciał przepisać bo ja młoda jestem i skubany najpierw mówił że mam jeszcze trzy miesiące na starania naturalne a potem się postymulujemy a jak byłam ostatnio po receptę na bromergon bo mam podwyższony poziom prolaktyny to już powiedział że za pół roku mam przyjść jak nie zajdę w ciaze! Ja mu dam pół roku!!!!!

Tęczowa mój ginekolog też mi nic nie chciał przepisać bo ja młoda jestem i skubany najpierw mówił że mam jeszcze trzy miesiące na starania naturalne a potem się postymulujemy a jak byłam ostatnio po receptę na bromergon bo mam podwyższony poziom prolaktyny to już powiedział że za pół roku mam przyjść jak nie zajdę w ciaze! Ja mu dam pół roku!!!!!

też słyszę..ze jestem młoda i jeszcze będę mieć dziecko..jak mnie to ***** denerwuje to mam ochotę zabić tych co mi to mówią...***** wiedzą co przeżywam i ile nerwów mnie to kosztuje...zdrowie też mam średnie...cieszę sie każdym dniem kiedy jestem sprawna i nic mi nie jest a oni mi mówią że jestem młoda!!!!!!! walcz kobieto, nie czekaj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry